rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Hari yang PENAT!!!


ok, hari nie dah la kene bangun awal.. takpe tu tak kesah lagi.. yang jadi kesah nya..
kelas seawal kol 7 pagi.. aish.. dah lame zaman klr kol 7pg utk pg kelas dah berlalu.. mase pg sekolah ley r... hahahahaha.. tapi nasib beak "cikgu" tu ade kejutkan pagi tadi before die pergi mengajar.. huhuhu semangat cket..

dari hostel dah la kene jalan ke fakulti.. aish!!! penat.. ok takpe... awal pagi...
ley la trme sbagai senaman pagi walaupon hati nie memberontak tak nk jalan.. hahaha
klo tak jalan tak sampai lak...huhuhuhu

maka sesi ambil barang pon bermula la... dengan berbekalkan kompas, kaki tiga n pita ukur destinasi kitaorg adalah lot 1011.. dem!!!! mane lot tanah tu??? berdasarkan kitorang punya peta n plan, lngsung tak tertera nama jalan... yang ada hanyalah simpang 4, simpang 3 n jalan mati...
wei UTM nie besar kot... mane nk cari jalan mcm tu??? byk kot!! mane satu??? arghhh!!!

ok, rujuk koordinate!! fine.. G10 maklmat yang agak mudah di nampak, tapi secara nyatanya, manakah die di alam bumi ini??? hahaha
depan Fakulti Kejuruteraan Elektrik??? oh ok.. nanti kitorng pergi.. dah tak larat nk jalan lagi pagi tadi.. dah 4 jam asyik jalan je.. hahaha siap pusing satu padang UTM lagi.. haish!! selame nie tak penah aku pusing padang tu.. tapi di sebabkan nak cari batu sempadan,terpakse la pusing2... tau tak batu sempadan tu macam mane??
oh klo korang jalan than tersepak batu.. huhuhu tgk2 la, mgkin tu la batu sempadan.. hahaha sikit pon tak menarik perhatian.. hahaha dah la tak comel.. wat penat je cari jauh2...hahahaha
tapi pe yang kitorg cari tu, bukan la batu sempadan lot tanah kiteorg!!!
dem!!! sangat menyakitkan kaki n hati.. hahahaha
muke pon dah burn... aish!!! tak kn biarkan bakal husband putih dari kite!!! huhuhuhu
takpe2.. nanti akan ku bawa payung yang selalu melindungiku sewaktu hujan dan panas.. hehehe bkn stakat payung, topi pon nk bawak!!! hahahaha
hmm setiap kali wat kerje ukur msti penat gler.. patut la juru ukur tanah byk duit.. padan la ngan kerje dieorg,huhuhu

pape pon, ble pikir balik.. macam lawak je ari nie... huhuhu tgk pelan pon dah macam2 debat yang klr... yela ade 6 kepale... banyak la idea nya.. huhuhu ok pape pon hope this sem tak la mcm before nie.. huhuhu byk mean2 mase wat kerje padang..

kepade sarah,ana,syuk,izat,n nasrol... hope kite dpt wat yang terbeak utk sem nie walaupon kita dapat tanah lot yang paling susah...huhuhu
---bye----


0 luahan hati mereka:

Post a Comment