rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

bEtol BetOl sAkIt

hmm pernah rase period pains yang melampau tak??? hmm terus terang popcorn nk cakap yang popcorn really hate da period pain... hmm semalam popcorn betol2 tak boley tdo sbb nie.. ngpe ek jadi mcm nie... ade tak cara2 yang boleh menghilangkan rasa sakit tu tanpa bagi kesan pada popcorn...tak ley ke klo tak sakit?? huhuhuhu.. hmm tapi seme yang jadi mesti ade hikmah kan..

semalam popcorn tak dapat tdo n nangis sepanjang malam sampai pukul 5.30 pagi.. popcorn dapat tido pun selepas makan pain killer pagi tu.... tak tau nk wat macam mane dah.. dah la tengah2 malam.. nasib baik la izzat sanggup teman popcorn sampai pagi... die bangun dari tido n teman popcorn sepanjang malam semata2 sebab tak nak popcorn sendirian.. terharu sangat rasa.. ada dia kurang sikit sakitnya sebab popcorn rase ade orang dengan popcorn.. terima kasih sangat sebab teman popcorn..

nasib baik la petang tadi tak jadi macam tu lagi.. siap petang tadi dapat mean team building kat pusat koQ utm lagi... huhuhu.. walaupun tak menang, popcorn tetap enjoy main tu.. seronok dapat main n dapat kenalan lain...

lepas tu popcorn meneruskan dengan menjage booth popcorn tu sampai la pukul 5 ptg.. hmm nasib baik la izzati dapat amik popcorn kat pusat koQ tu.. klo tak, popcorn duk situ sampai hujan behenti la... huhuhuhuhu.. balik bilik tgk seme barang2 dekat tingkap basah.. bnjir bilik popcorn sebab tempias air hujan.. adoii.. penat lap n mop semua tu.. huhuhu... pape pon.. popcorn hepi dengan hari ni sbb banyak bnde yang popcorn buat.. hehe..

0 luahan hati mereka:

Post a Comment