rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

mood tak bagus...

hmm dah lame tak update blog nie... sejak masuk u balik, mcm ada byk bende nak pikir and buatkan penulis hilang mood nk bukak blog and menulis,huhuhuhu..
tapi ari nie rase macam banyak sangat bende nak kene pikir, terbeban plk rasenye dengan byk masalah yang ada... tak tau nk cerita kat sape,inspektor sarah?? ila comel?? ixat tegas?? hmm seme macam bz je.. lagipon mcm tak sesuai je nak cerite...tapi nk cerite pe??? hahaha tah la... adoiii....

akhir2 ni penulis sangat rndukan family, tak tau ngape, rase nak sangat jupe dieorg masa nie.. nk col dieorg rase takut lak,hehehe.. takut la pulak tak ley cntrol diri sendiri, ngis lak kan, sape susah?? kan semua orang datang johor pulak.. hehehe...nanti2 la col dieorg... bile rndu macam nie, rase macam tak de mood plk.. aishh...

sejak 2 menjak nie, ramai pulak kawan2 yang lame tak jumpe contact penulis.. jadi rindu pulak dekat dieorg.. rindu kat bell, kat citi yang sekarang tengah bz ngan wat lesen..padahal yg nie dekat k06 je huhuhu.. rndu pulak rase..hmm bila la nak cuti nie.. huhuhu.. sekarang assgmnt ade 3 lagi yang tak siap, persianpan utk dinner lagi, ha baju untuk dinner pon lom habis beli lagi..hehehe.. aish.. risau plk bile pikir nanti byk nk keluarkan belanja.. hmm nk makan big apple lagi.. aish mengidam betol.. hmm bestny klo dapat mkn sekarang.... hehehe... hope dapat la keluar hujung minggu nie.. dapat sebiji big apple pon dah cukup wat hilang tension n rndu kat "sumone" tu.. hehehe...


bestny klo dapat alien tu.. aish....

hmm harap2 dapat la lalui seme tu dengan lancar... doakan penulis ye... tata....

___pe la yang aku merepek nie...huhuhu___

0 luahan hati mereka:

Post a Comment