rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

cicak vs me... oh no!!

haaa.. nie nk crite kat korang satu bnde yang terjadi kat penulis ari nie.. huhuhu...ok, tghari tadi sbb malas, bz n tak cukup bajet, penulis tak turun makan kat cafe...so ari nie juz mkn megi je... huhuhuhu biase lepas mkn terus je basuh mangkuk tu.. tapi ari nie bz sangat ngan assgmnt sampai lupe pulak nak basuh mangkuk tu. hehehe

masa semakin berlalu, huhuhuhu.. mangkuk still belom basuh2 jugak..malam sudah menjelang, perjumpaan dengan dak2 kelas untuk handel dinner pun diadakan.. meeting punyer meeting sampai perut lapo.. so pergi beli la mknan kat k9, thanks fara hida sebab bawak kitaorg pergi beli makanan kat sane...so lam kol 11 malam baru sampai bilik.. huhuhuhu

alahai pe yang duk bercerita panjang nie farah??? tu baru mukodimah.. hahaha ok2 teruskan k... ok, time ni penulis dah siap2 nak g toilet untuk siapkan diri dan basuh mangkuk..
korang tau pe ade dalam mangkuk tu???? CICAK tengah berenang2 dalam tu.. geli gile!!!!
nak termuntah penulis nengok nyer.. alahai.. gile la...
nasib beak la jiran depan bilik tak tdo lagi.. tq zati sebab tolong buangkan cicak tu!!! siyez geli gle... lepas nie penulis mgkin dah tak makan megi lagi dah.. hahahaha


moral of da story: jgn malas2 basuh pingng mgkuk.. hahaha

2 luahan hati mereka:

Fee dAs said...

cicak pn mkn megi ek?boley bela jd pet tue..haha

--PopCorn-- said...

hahaha.. tolong la, geli la.. hehehehe

Post a Comment