rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

ur word...

As salam..
hari nie popcorn juz nak cakap pasal sumone.. huhuhu
popcorn kagum dengan die tau.. before nie popcorn tgk die macam biase je.. kadang2 geram ngan die.. ske tny mcm2 dalam kelas.. dah la popcorn ngtuk.. hahaha tny plk byk2 sln...
"sln nie simple je, ....................." hehehe ayat die la tu...
tapi tu bkn persoalan nye..

than. today he make me cry because of his statment.. huhuhu
terharunye ade org mcm tu... bgs ny die... tak menyesal undi die utk dapat award.. hahaha.. mmg seorang yang mempunyai ciri-ciri pemimpin.. puji die...
hmm lps nie ley la bertanding untuk jadi MPP plk.. hehehehe




notes:
walaupon kagum dengan die nie..

tapi lelaki yang berada di level tertinggi lam hati pocorn selain family,sudah semestinya wan ahmad izzat.. tak kn ade orang lain yang dapat tndingi die di hati popcorn.. cewah... hehehe..
love you syg...( tau syg tak kn bace pe bb tulis.. huhuhu)

0 luahan hati mereka:

Post a Comment