rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

transformasi...VECTOR-FLOWER

As salam...
haaa.. hari nie atas pengaruh rakan sebaya popcorn telah mentransformasikan blog popcorn..
sebenarnya banyak template cantik-cantik yang popcorn jumpa semasa searching template-template nie... tapi akhirnya yang nie jadi pilihan popcorn...
kalau tak silap popcorn, nama template nie VECTOR-FLOWER.

nak tau ngpe yang ni jadi pilihan popcorn?????
sebab dia nampak simple je, tapi sebelum pilihan dibuat, banyak yang dah jadi pilihan popcorn,
tapi memandangkan yang lain susah nak suaikan dengan gatget yang dah ade,
so yang nie jadi pilihan farah akilah.. =))

tapi sebenarnya banyak function yang popcorn masih tak tau nak guna...
macam tadi, lepas guna template nie tetibe je tak tau camne nak comment.. lawak je.
abis popcorn try bukak tu bukak nie semate-mate nak tau camne kalo nak komen..
akhirnya popcorn jupa jugak.. rupenye juz klik number yang dalam (0) tu je..
contohnya: comment (1)
aish tu pon tak tau.. hehehe

popcorn banyak belajar cara-cara memblog nie daripada blog-blog orang lain..
macam-macam blog popcorn bukak..
tapi bagi popcorn senior2 popcorn dalam memblog nie antaranya blog:

1: chapter 2
seorang kawan popcorn yang popcorn kenal melalui alam maya.. hehe..

adik die punyer blog "my only exception" best jugak..


2. krip krip krup
blog kawan sekolah menengah popcorn
..

3:bukan sekadar cakar ayam
kawan yang popcorn kenal dari tadika and sekolah, tempat mengaji ye jugak..
hmm tapi die nie budak bijak, die pindah ke MRSM.. hehe..
tapi popcorn tak rapat sgt ngan die.. segan..hehe


4: paanartcreative
die ade 2 blog, satu lagi "aku di dalam bekas yang kosong"

abang kepada bell, kawan baik popcorn..


haaa.. tu la die senior popcorn dalam memblog nie.. hehehe...
tau ngape popcorn brani tulis pasal dieorg kat cini??? tak kan bukak blog popcron.... wakakakakakaka...~~~
walaupun dieorg tak ajar popcorn, tapi melalui blog dieorg popcorn belajar menulis blog.. hehehe.

oh ye, MAYBE popcorn akan tukar lagi template nanti..
sebeb popcorn jenis cepat bosan kalau tak de perubahan..

tapi kalo pasal hati, popcorn tak kan cepat bosan..hehehe...
bak kate novel, hidup ibarat ombak dan pantai...
ombak selalu membuatkan pantai berubah,tapi ombak tak kan dapat dipisahkan dengan pantai..
ombak akan selalu cari pantai, tapi keadaan yang akan membuatkan dia berubah..
so macam tu la jugak popcorn,
hati popcorn tak kan berubah
tapi keadaan sekeliling akan berubah..
hati popcorn hanya untuk "dia" saja..
hehehe..


notes:
1:maaf yer bloger2 sekalian, fara curi gambar2 tu dari blog korang..hehe
2: kalo ade pape yang korang tau share r ngan popcorn.. sbb bukan krdt je yang ley share :p
3: sorry ending lari tajuk!! hahahaha



0 luahan hati mereka:

Post a Comment