rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Malaysia Boleh!!!!

~~~~Assalam~~~~~

post kali nie, popcorn nak tujukan khas pada skuad bola sepak malaysia yang melakar sejarah baru tadi...

FAM
yang sebenarnya popcorn tak minat tengok bola pun... tapi sebab tadi kebetulan masa makan KFC, family popcorn tengok bola.. so, popcorn pun makan sambil tengok bola la...

bestnya ayam nie...hehehe
sebenarnya banyak yang popcorn tak tau pasal bola nie.. camne tetibe bola tu orang lain pulak amik, camne tetibe tu tetibe nie...hehehe.. tengok je la kan... tapi memang harimau dekat pintu gol tu hebat la... pandai die jage bola.... ermmm tah boleh terime tak komen popcorn nie... yela, tak pandai menilai sangat..hehehehe...

pape pon... malaysia memang terbeak la!!! dapat naikkan nama negara...
sejuta ucapan tahniah buat pemain malaysia....

malaysia boleh!!!!



kalaulah ade peminat bola yang "sorang" tu baca post nie..
mesti die pelik sebab popcorn cerita pasal bola..hehehe...
tapi popcorn just tengok sampai ayam popcorn habis je... lepas tu dah tak tengok dah..
dengar bunyi jer..hehehehe

0 luahan hati mereka:

Post a Comment