rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Site Visit - Sg. Pinggan

ASSALAM

Haiii.... sebelum popcorn post entries ini..
tarikh last entries sebelum entries ini ialah pada tarikh 24 nov.
dan hari nie dah 31 dis... hmm agak lama jugak la kan popcorn tak bukak blog nie..
ianya disebabkan popcorn busy dengan assignment yang bertimbun-timbun malah tidak berkesudahan.. lepas tu, habis je assignment terus study week..

so biase la, study week nie macam ade je mase terluang je nak update blog.. hahaha..
tapi kali nie juz nak update gambar-gambar yang popcorn ambil masa turun padang buat assignment hari tu..popcorn turun padang tu sebab nak cari maklumat kat kawasan sg. pinggan untuk buat pelan sebenar kawasan tu....guna autocad and arcview..
kalau nak tau, hanya disebabkan assgmnt ini la popcorn tak tidur malam and tak de mase yang sempurna setaip hujung minggu.. hahaha... tapi paling menyedihkan,pengakhiran assignment ini sangat mendukacitakan...hal tu biarlah menjadi rahsia student class kami.. hehehe...


jumpa ketua kampung untuk dapatkan maklumat kawasan 7 mukim sg. pinggan

kebetulan masa kami pergi jumpa ketua kampung tu, semua orang kampung tengah gotong- royong, so ambil la gambar dengan penduduk kat situ.. buat kenangan.. hehehe

nie pulak ketua kampung sebelah.. kiteorang jumpa dia pun sebab nak ambil maklumat..tapi pakcik nie lawak gile.. hahaha.. ade je idea nak melawak..

groupmate popcorn..
piqa n fatin...cantikkan kawasan nie...
nie tanaman kontan... dieorang tanam nenas..
ni pun groupmate popcorn..
mas and yat..

kembali menulis

ASSALAM..

hai, sekarang popcorn dah lama tak bukak blog...
lama sangat... sebabnya popcorn tak dapat bukak blog nie..
then sekarang popcorn dah dapat bukak semula..hehe

sebenarnya masa popcorn tengah taip sekarang nie,
tak de idea pun yang ada dalam kepala nie...
tapi popcorn tetap nak update blog jugak..

so topic kali nie... "kembali menulis" hahaha
macam pelik je tajuk die.. tapi biar la, malas nak pikir....
sebenarnya 2 hari lepas befday my darling (pergh, darling tu... :p)
so HEPPY BUFDAY SAYANG...

tahun nie agak berlainan dengan tahun-tahun sebelum nie...
masa bufday dia kali nie, kiteorang tak dapat luangkan masa..
hanya dengan sekeping message wish untuk dia je...
buat masa sekarang popcorn and dia sangat busy, so tak dapat luang masa sama-sama..
sorry dear...

hmm tapi kat cini pocporn ada edit-edit gambar dia...
at least I do sumting for him.. walaupun tak besar kan..
sorry.....


gambar-gambar nie diamik masa popcorn keluar dengan dia..
tak larat nak edit banyak-banyak...
nie je yang sempat.. tu pun simple je...

ok la.. akhir kata pocporn nak cakap yang
POPCORN DAH DAPAT BUKAK BLOG SEMULA... haha..
nanti popcorn update bende merapu lagi ye...
daaaa.......















the road not taken

ASSALAM..

lama tak update blog nie...
sebab semua idea bagaikan tak mahu mengalir keluar..
tersekat di celah celah urat dawai kat kepale nie.. hehehe

hari nie, tak de pape nak di celotehkan..
mood kurang baik.. semua benda ibarat tak kene je..
tak tau apa yang perlu dilakukan

ingat tak poem the road not taken??
dulu popcorn suka sangat dengan poem tu..
memilih antara dua jalan...

kadang-kadang kita bagaikan bingung untuk buat pilihan..
tak tau mana satu betul..
mengikut kata hati ataupun ikut akal fikiran..
orang-orang tua kata ikut hati badan binasa..
orang muda pulak kata macam mane?? istikharah.... hehehe


mungkin kadang-kadang kita tak tau, apa yang ditentukan untuk kita,
tapi semua berlaku bersebab... bergantung kepada penerimaan kita,
ambil perkara yang positive bila berdepan dengan sesuatu perkara..
perkara yang berlaku sebenarnya membuakan kita lebih matang,
membuatkan kita menginsafi, menerima, membuat kita lebih kuat, mengajar kita apa itu erti kehidupan bersama, menilai diri sendiri dan juga menilai persekitaran kita..

kadang-kadang benda yang simple pun boleh jadi susah bila kita mengambil jalan yang susah.
kita kene bijak membuat pilihan.. tapi kesalahan di masa sekarang bukanlah penentu untuk masa depan.. belajar dari kesalahan memang sesuatu yang bagus untuk memperbaiki diri..

tapi dengan segala keputusan yang kita buat,
kita mestilah bersedia dengan kesan yang mendatang..
so sebelum sesuatu tindakan itu diambil,
fikirlah sebaik-baiknya, supaya kesan itu boleh membawa kepada
kebaikan dalam kehidupan kita............







hati yang lembut tak selalunya lembut,
pengalaman mengajar hati itu menjadi lebih kuat,
menjadi lebih berhati-hati dengan segala perkara,
tak semudah itu untuk terus memberi..

Aksi dalam makmal computer

ASSALAM..

hai, semua.. apa khabar..
hari nie popcorn just nak share gambar-gambar yang popcorn curik-curik masa kelas SMT..
biasa la.. macam-macam ragam classmate popcorn nie...
jom kita tengok

mungkin ini posisi yang dirasakan sesuai untuk fokus dalam kelas... hehehe


walking bloging???hahaha..
adoii.. blog popcorn tak nak pulak die bukak...

game-game..
menjana pemikiran yang lebih kreatif


tidur ke mas?? hehehe
ita?? main pe tu??

ok... this one, totally belakon.. hehehe


biasenya, kalau time presentation macam nie la..
tapi kalau kuliah semua fokus..
lain la klau semua penat..
semua macam nak tidur je..

I'm losing one..

ASSALAM...

heloo.. hari nie popcorn malas nak buat intro panjang-panjang..
sebabnya dah berhari-hari jugak la popcorn cuba post entrie nie..
tapi ada masalah sikit.. line kat UTM, skudai nie tak berape elok..
nak mengarang tak ade masalah..
tapi bila nak upload gambar.. lodingnya lame beno..
lame menanti.. popcorn bosan, sampai la sekarang baru selesai upload gambar-gambar nie..

popcorn just nak share gambar-gambar anak popcorn yang
baru-baru ni dah meninggal dalam washing machine...
hal nie terjadi bila popcorn membasuhnya dengan washing machine...
tapi tak tau la macam mane boleh sangkut..
dah la hilang seketika.. cuma butiran kecil sahaja dijumpai..
setelah disiasat, ianya di jumpai di bawah washing machine di bahagian dalam...

dengan bantuan dua orang kawan popcorn..
ianya bejaya dikeluarkan dengan kritikal.. hehehehe

sorry sayang, we are losing one..

butiran kecil yang memenuhi ruang washing machine..

dah tak de rupe dah kan??

kesan koyakan pada badannya...

hmm nie twin die...

after kejadian 14 sept. 2011..



funny group name

ASSALAM..

hai semua kawan-kawan...
sekarang popcorn dah kembali ke UTM...
kembali memulakan pejalanan sebagai student..

orite, hari nie ade satu kelas yang mana diajar oleh seorang pensyarah yang berasal dari Bangladesh...setakat nie nampak macam ok lagi la...
tapi yang lawaknya hari ni,
bila die mintak kiteorang semua create group and namakan group kiteorang..
macam-macam nama keluar...

ianya bermula dengan group name dari group popcorn...
dah la tengah lapar kan.. teringat makanan je..
so kiteorang letak la nama COOL BLOG..

diikuti oleh group cik ha.. PAPA ROTI..
then BIG APPLE
CHICKEN POX
BELACAN CINTA BUDU
SECRET RECIPE
NASI AYAM
CHEQODOG
and the last CHE MEK MOLEX..

tapi xtau ngape group penyakit chicken pox tu tersesat kat situ..hehe
satu je yang berlainan.. tapi ada satu kelainanla..

haha.. nie la die pelajar tahun 3.. hehehe
popcorn terpikir la kan..
macam mana la nanti..
bila dah masuk tahun 4 mesti lagi nakal jadinya.. hehehe..
pape pun, popcorn hepy dengan my classmate...

selamat memulakan sem baru kawan-kawan...
.................bye................


tips membeli minyak petrol

ASSALAM...

hai semua pembace blog popcorn...
lama popcorn tak update blog sebab sibuk bekerja..
nak online pun malas je...
lagipun last week kabel umah popcorn kene "sambo" petir.. hehehe
3 hari jugak la tak online...

sekarang nie popcorn kerja dekat petrol pump..
dekat je dengan rumah popcorn nie...
kalau masuk kerje pukul 9 pagi...
nak bangun pukul 8.30 pagi pun sempat je...haha..

sepanjang popcorn kerja nie...
popcorn ada la belajar beberapa perkara,
antaranya tips nak beli minyak..

kalau kita nak beli minyak, lebih baik kita beli diwaktu pagi-pagi..
subuh-subuh lagi dah beli..hahaha
tak pun tengah malam..
sebab masa tu gas tak banyak..
kalau kita beli tengahari.. gas banyak.. jadi rugi la kita...
sebab minyak yang masuk tak banyak...

tengahari tu bermaksud afternoon yer..
bukan tengah hari , tu maksudnya middle of the day

satu lagi time lori minyak hantar minyak..
masa dia masukkan minyak dalam tangki besar tu...
dia akan tolak banyak gas...
so banyak la gas yang akan masuk dalam tangki kita..
jadi petrol or diesel yang masuk dalam tangki kita tak banyak la...
so kesimpulannya kalau nampak je lori minyak dekat petrol pump..
tak payah la isi minyak lagi..
hehehe... tunggu la die balik dulu...

tapi kalau dari segi sainstifiknya pulak
pocporn tak tau la...hehehe
sebab popcorn pun tak buat kajian lagi pasal tu..
pengetahuan ni pun popcorn dapat tahu dari rakan-rakan kerja..

so lepas nie, kalau nak jimat..
bolehlah amalkan tips2 nak membeli minyak nie...

.................bye..................







we really mean it that we are fren

ASSALAM...

hai my girlfriend.. hahaha..

korang semua ada tak kawan-kawan yang rapat sangat dengan korang??
maknanya apa die buat mesti dia ingat kat korang,
and paling penting dia sayang sangat kat korang..

seseorang kawan tu, dia boleh menjadi rapat dengan korang bila dia boleh menerima semua tentang korang, and dia banyak meluangkan masa dia dengan korang...
kadang-kadang dia terlalu banyak mengatahui tentang diri kamu berbanding orang lain..
itulah kawan yang rapat dengan kamu..
berkawan dengan seikhlas hatinya dengan kamu..


sometime bila kamu terlalu rapat dengan dirinya, mungkin ada yang tidak senang hati..
ada yang tidak suka kamu terlalu rapat, tapi tu sebahagian daripada dugaan bila berkawan..
seandainya kamu dan kawan kamu saling percaya, rasanya jika ada ganguan pun, kamu tetap menjadi kawan rapatnya...

dan adakalanya, keadaan kamu dan dirinya membuatkan ada yang memikirkan kamu berdua ada hubungan yang gitu-gitu.. hahaha
kadang-kadang bila jadi macam tu, rasa nak gelak pun ada..
tapi tu la... when we said we are friend, we really mean it...

i love my friend so much..
as much as you love me...

miss you


blank

ASSALAM

popcorn tak tau nak story pasal apa kat blog popcorn nie..
no idea untuk tulis..
and tak de cerita yang nak kongsi.. hehehe
cerita ada, tapi kena simpan..hehehe
sesetangah cerita memang popcorn boleh tulis..
tapi popcorn tak nak cerita semua..
some story about me, i must keep it..

so, buat masa nie korang layan la mane-mana blog yang ada banyak story.. hehehe
macam blog serius ke, aby rad blog ke, kaki heboh ke.. banyak lagi la..

ok fren, bye..





game wat popcorn gile

ASSALAM..

popcorn sekarang tengah gile main game sekarang nie..hahaha
popcorn main game dekat FB..pool live tour
seronok main nie..
tapi tak seronok bila main dengan yang mereka-mereka yang mahir gile..
yela.. asyik kite je kalah..
so kalau jumpa yang pro nie...
popcorn cuma berharap yang dieorang akan buat kesilapan and line die tak ok..
hahahaha nanti secara automatik popcorn yang akan menang.. hahahaha
main jahat???? mana ada...

kat game nie, boleh chat.. so agak2 lawan kita nak menang tu,
kite gangu la dia.. biar dia hilang fokus.. wakakakaka..
tapi popcorn tak buat macam tu la...
malas nak chat, nak main je...
tapi kalau die puji cakap "waaaa nice shoot"
baru la balas.. hahahaha tq...


love can blind you




Serius Rasa Sakit Hati

ASSALAM..

follow story nie ek?? lepas tu kalau ade pape pendapat ley bagi..

7 Julai 2011:
popcorn pergi interview dekat satu company nie,
alhamdulillah dapat kerje tu, then dia cakap datang masuk kerje 15 Julai 2011,
popcorn dapat BAJU kerja time tu jugak, then dia cakap boleh la hantar notis berhenti kerje dekat tempat kerje lama, so dari tarikh 8 Julai 2011 popcorn bagi la notis seminggu sampai 14 Julai 2011 dekat tempat kerja lama popcorn tu, dengan sebab nak masuk kerja 15 Julai 2011 dekat tempat baru... ( salah ke popcorn berhenti sebab dapat job lain??? )

hari berganti hari,

15 Julai 2011:
popcorn bangun pagi, semangat nak pergi kerje la kan,
tapi popcorn pakai baju putih je, tak pakai baju yang dia bagi hari tu.. kecik,
budak baru, biasa la baju putih kan..

then pergi sana, popcorn disuruh tunggu,
then datang la seseorang yang berbaju biru gelap, popcorn nak namakan dia si "B",
dia pun suruh popcorn masuk dalam satu bilik, haha bukan berdua la kan..
then si "B" pun tanya pasal kerje, tapi orang yang interview popcorn hari tu cuti hari nie,
si "B" nie tengok la borang popcorn tu, dah terang lagi bersuluh popcorn dapat kerje..
tapi die still suruh popcorn tunggu.. dia pun keluar,

tunggu punya tunggu, lame kot....
then dia datang suruh isi borang mintak kerje lagi,
dia cakap ni kerje bahagian lain la...
sebab dia kata popcorn tak boleh kerja bahagian nie... ok fine!!
popcorn pun isi la kan, time nie dalam bingung lagi....
sebenarnya popcorn tak kesah pun nak kerje pape pun,
asal ada kerje untuk popcorn..

tapi popcorn pelik bila dia cakap,
nanti tunggu dieorang panggil untuk interview jawatan baru tu,
disebabkan bingung, popcorn pun balik la rumah..

bila kat rumah baru la popcorn terpikir,
-apa jadi dengan interview yang popcorn dapat tu???
-kenape popcorn kene isi borang lain lagi bila popcorn
dah dapat kerja dekat situ???
-and kenapa popcorn kene interview lain????
-kalau tak nak bagi kerje kenape cakap boleh hantar notis kat tempat lama???
kalau ye pun tak nak popcorn kerje bahagian yang popcorn dah dapat tu,
tukar je la popcorn kat department lain..
sebab tu bukan salah popcorn bila popcorn dah dapat kerja kat sana..
then dia cakap nanti tak sempat nak ajar kawad..


HEEELLOOOOOO, what da fish!! macam alasan tak logik je.. agak-agak la der..
waaa bukan mintak kerje jadi askar, polis,bomba or yang seangkatan dengannya...
ok fine!! nak tengok tak pencapaian popcorn dalam kawad-kawad nie??
bukan nak riak, tapi geram!!!
nanti popcorn scan sijil, then letak lam blog nie.. ok??

tapi pape pun, popcorn terima nie,
mungkin takde rezeki
and mungkin kerje tu tak sesuai untuk popcorn

kakakku dengan ubat nyamok

ASSALAM..

hai kawan-kawan... sejak dua menjak nie,
popcorn rasa macam seronok pulak nak berceloteh kat blog nie..
mungkin bila popcorn tengok, pe yang popcorn post,
ade yang membaca, so tu menaikan semangat nak mengupdate blog..
walaupun pada hakikatnya penulisan popcorn nie memang teruk!! hahaha
sape heran kan?? bolayan..

ok start story, kali nie cerita pasal akak popcorn..
sebenarnya dah lama nak tulis pasal nie, tapi selalu je tak jadi..
so hari nie, dah sampai harinya untuk menulis...
kak fatin nie, die selalu je merungut yang dia kena pasang ubat nyamuk... hahaha
hari-hari die la yang kene pasang...
sebab orang lain selalu je lupe...
dah bukan kerje nak pasang ubat nyamok ekpon..
memang la kan?? lagipun pasang ubat nyamok sekarang bukanny macam zaman dulu..
hahaha kalau dulu suka pulak dia pasang, sebab masa kiteorang kecik-kecik,
bila nak tidur, mesti popcorn nampak die pasang ubat nyamok lingkar tu...
suka sangat main, sekarang bila dah canggih, lagi senang,, tak nak pasang lak..
pelik tol kakak ambe tu.. hahahahhaha

papepun popcorn harap lepas nie,
die akan meneruskan kerje dia tipa-tiap malam tu..
setiap malam pasang ubat nyamok ye kak fatin!!
hahahahahahaha





gambar kak fatin di edit oleh orang lain,
abang is namanya..

Pengumpul Syiling

ASSALAM

hai kawan-kawan, tuan puan and warga dunia sekalian..
terlebilh dahulu popcorn nak tanya, korang suka kumpul syiling tak???

dalam family popcorn ada la jenis yang suka kumpul syiling.. hehehe
sampai berat balang syiling, tapi ade jugak yang suka habiskan syiling ni.. wakakaka...

haaa.. nie la my mum... pengumpul syiling..
memang banyak la syiling mak kumpul...
penuh balang... tapi mak baik, popcorn amik pun tak kesah... hahaha..

selain mak, ayah and akak jugak suka kumpul syiling,
tapi ayah jarang la kumpul... sebab ayah dia selalunya tak main syiling-syiling nie... hehehe
dia pakai kertas yang ringan-ringan je... hehehe
akak lak, die suka kumpul, then nanti dia akan tukar syiling tu dengan duit kertas dekat mak..
sebab tu la kot dia berusaha simpan.. hahaha...

tapi popcorn lak, bukan tak suka nak simpan,
tak sempat nak simpan pun, dah guna.. so camne nak simpan kn?
lagipun, dah ramai dalam rumah nie suka simpan,
popcorn lak suka guna yang dieorang simpan..hahaha
baru la jadi seimbang,hehe..
kite kene la saling menyeimbangi... tol tak?? hahahaha
bagus tak popcorn????



PerKembangAn aCfa

ASSALAM...

hai kawan-kawan..
apa khabar semua?? hopefully sihat-sihat sahaja ye..
korang buat apa tu yer?? tengok bola ke???
siapa menang?? hehe

ok la, berbalik pada tajuk, popcorn nak cakap pasal perkembangan acfa,
bukan kembang yang chubby tu, hehehe
marah pulak dia kat popcorn nanti kan.. hehehe

dia kat sana ok-ok je..
tapi sekarang nie dia demam..
katanya panas dalam badan..
maybe sebab pertukaran cuaca kot..
takpe, pandai-pandai jaga diri ye dik..
nanti ayah ade meeting kat perlis..
mesti ayah pergi jenguk-jenguk kamu nanti..


jangan omsik yer dik,hehe
take care dear...
bye...



Umur Blog

ASSALAM..

hari nie, popcorn membelek-belek blog kawan-kawan popcorn,
ada sorang kawan popcorn nie dia bercerita yang blog dia dah ramai follower..
and dia jugak cakap yang blog dia dah 3 tahun.. waaa.. lame tu kan..

so popcorn pun terpikir, blog popcorn nie dah berape lame usia dia ye.. hehehe
so popcorn pun cari la.. cari punya cari, dah nak masuk setahun rupanya.. hehehehe
tapi lom cukup setahun la...ada beberapa hari lagi nak masuk setahun..

nie la post popcorn yang pertama..
bila baca balik, oh no... malu pulak.. wakakaka..
yela popcorn jenis yang tak suka baca blog sendiri..
nanti banyak je yang nak komen..
ape punyer blog la.. ,tak menarik langsung la.. hahaha
so nanti proses mengutuk diri sendiri tu akan berlaku, lama pulak tu..
sebab tu la malas nak baca blog sendiri...

sebenarnya popcorn bukannya suka sangat menulis kat blog nie..
popcorn lebih suka baca blog.. so mana-mana blog yang popcorn follow or popcorn aim..
memang popcorn akan baca setiap kali ade new post..
tapi kalau blog tu jenis yang macam blog popcorn. malas je.. lembab je nk boleh update..
memang popcorn pun susah la nak melekat kat sana.. hehehehe...

popcorn ada satu penyakit, popcorn jenis malas nak follow blog orang.. hehehe
tak tau ngape, sebab tu follower blog popcorn tak ramai...
tu pun semua kawan-kawan popcorn je.. hahaha
nak jaga hati popcorn la tu kononnya..hahahaha
tapi kalau blog-blog you all best, popcorn akan bookmarks terus dalam laptop popcorn..

kalau korang ada tau blog-blog yang best, bagitau la popcorn ye,
popcorn pun nak baca gak.. hehehe

ok la, popcorn nak gerak pergi tempat kerje popcorn lak nie..
nak hantar barang-barang..
nanti nak tukar tempat kerje lak.. hehehe
ok, take care semua.. daaaaa...





panjang la pulak,
tadi masa nak menulis takde idea pulak

when he wif football

ASSALAM...

heloo guys..
haaa... nie la salah sorang budak yang suka sangat tengok bola,
main bola and macam-macam la dengan bola...
tak tahu la ape yang dia suka sangat dengan bola nie..
tapi tu la minat dia, sangat-sangat berbeza dengan popcorn..
memang tak sehala la...
tapi popcorn tak kesah la..
asalkan dia main bola jangan sampai sakit sane sakit sini..
asalkan dengan main bola dia boleh lupekan dia punye masalah..
asalkan dia tak lupa apa die kena buat, ye cinta?? hehe

hari nie popcorn tak tahu nak buat ape..
so bukak fb die, nampak banyak lak gambar-gambar dia and kawan-kawan
dia tengok bola masa terengganu vs kelantan and malaysia vs taiwan..
sementara dia pergi main futsal nie..
popcorn curik-curik la gambar-gambar dia.. hehehe...


haha.. nie je la popcorn buat,
tak pandai nak buat gempak-gempak..
dah lupe dah cara-cara nak edit gambar,
penat lecturer kat metrix ngajar lam kelas.. hehehe
ok, popcorn pergi dulu ye...
bye.......






adikku aCfa

ASSALAM

heloo all cute ladies and not ensem boy.. hehehe
story hari nie pasal adik popcorn..
adik popcorn yang bawah popcorn nie nama manje dia acfa
cara sebut dia a-c-fa.. hehehe
dia dah pergi belajar dah.. rindu pulak kat die.. hehehe
dah takde la nenek nak beleter kat rumah nie.. hahaha..
dah la jauh dia bertapa,
kalau popcorn di hujung selatan semenanjung, dia lak hujung utara semenanjung..
nasib baik la rumah kitaorang kat tengah-tengah selatan and utara...
sebenarnya family popcorn baru je balik dari hantar die...
jom kite tinjau-tinjau gambar yang diambil oloh paparazi ekah.. hehehe

gambar nie popcorn pun tak tau kat mane..
sebab popcorn and akak tak ikot pergi sane...hehe
sebabnya, mula-mula nak jaga si manje sorang tu kat rumah...budak sekolah la katekan..
tapi alih-alih dia pulak pergi ikot.. hahahaha

nie gambar masa hari pendaftaran..
heppy jer dia nie..

nie pulak barang-barang yang dia bawak..
banyak kan?? barang popcorn pun tak de banyak macam nie..hahaha
perfect.. semua ada.. hehehe

nie apa kes pun tak tau..
haaa.. baru popcorn perasan, my mum tu...
baju siap sama colour dengan handbag..terbaik la... hehehe

tekunnya ayah and acfa mendengar..
nie mesti dengar mak berceloteh cakap pasal kemas bilik nie.. hehehe

haaa.. kan dah cakap.. mesti pasal kemas bilik punyer la...

waaa.. sempat lagi begambar dengan teddy die..
nie sapa bagi nie?
ehem-ehem ker?? =p

ok lastly, thanks pada adik bongsu popcorn nie..
kalau takde dia... tak de la gambar-gambar nie...
pada acfa, belajar elok-elok, nanti kalau nak balik,
calling-calling la kak fatin, suruh die tempah and belanje flight.. hehehe
ok jaga diri baik-baik..
daaaaa........