rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

kreatif...incredible pncil

Assalam...

post ke-2 untuk hari nie,
so tak perlulah introduction nya berjele macam pengetua nak bagi sepatah due kate mase kat perhimpunan sekolah...hehehe

orite, kat cini popcorn ade share gambar yang agak menarik di mate popcorn..
kalau la masa sekolah dulu terpikir nak buat bnde nie, raseny mmg stok pensil kat umah confirm banyak.. kat kop'op sekolah tu mesti muka nie je yang akan beli pensil.. nasib baik la tak kreatif macam nie dulu..hehehe.tapi kalau kreatif mase sekolah dulu, tak de la masa sejarah n BM bosan sangat.. huhuhu.. nie kertas jugak jadi mangse popcorn... asyik buat kapal and tong sampah jer... dah la tong sampah besar dah ade kat luar kelas.. dalam kelas yang kecik lagi cute pon tak cukup.. nak jugak buat tong sampah sendiri.. akhirnya tak de pape yang manarik terjadi pon.. hahaha









nak buat la satu..hehehe..
samapi dapa ijazah pon lom tentu lom siap sebatang.. hahahahaha

0 luahan hati mereka:

Post a Comment