rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

siyez SMART!!!

Assalam..

hari nie popcorn nak share sumting ngan pembace blog popcorn yang beberape kerat nie..hehehe..lame betol tak update blog.. busy ekpon..sekarang nie cuti raye cine..
so ade la mase cket...

dalam kebosanan yang menghantui diri, popcorn merobek seluruh blog2 yang wujud di alam maya nie untuk menyelongkar sesuatu yang dinamakan menarik..alhmdullilah setakat nie masih bukak blog2 yang tidak berunsur kerterlaluan..hahaha.. memang tak la kan nak bukak blog yang mengarut2 tu.. then mase klik klik klik tu, satu yang siyez popcorn rase smart tergambar diruang screen...

pasal jam tangan, siyez smart giler!! fall in love with it!!
dari sumber yang popcorn dapat, ini ialah jam HUBLOT LA CLE DU TEMPS from HUBLOT..
jam nie direke oleh MATHIAS BUTTET, memang pergh la, siyez berkenan kot.. Jam nie die keluar di pasaran bulan MAC nie dengan agak-agak harga hampir 1 juta EURO... pergh!! harge memang menarik der.. tak mampu la eden nak membeli nye... mampu tengok je la..hahaha


puas hati klo dapat beli nie..

memang tak tahan tengok design die nie.. boleh bawak masuk mimpi nie

macam dah bukan jam tangan dah

love.love.love.

kalau la dapat belikan untuk sumone special nie, mesti heppy gile tahap maksimum bile dapat tengok die pakai dengan bergayeny.. tapi apekan daye.. i bukan jutawan..hahahahaha
tapi cinte i pade u, lebih bernilai dari harge jam nie.. hehehe_ayat romentik skali skale_ hahaha

bukan senang nk wat ayat romentik tu.. meremang seluruh badan..hahahahaha

0 luahan hati mereka:

Post a Comment