rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

speechless

ASSALAM...

sebenarnya popcorn dapat "sumting" hari nie...
dan popcorn rasa ianya satu motivasi pada diri popcorn sendiri..
thanks for "Mr. Sun"..saya tak nak cakap siapa die.. tapi saya bahasakan dirinya "Mr.Sun"..
what he said is very very terlekat kat hati tau..
i don't know why...saya disitu bukan mendapat apa yang ditujuankan..
saya mandapat benda lain daripada itu...hehehe..
i think it's more valued... shearing your feel n your hope and also your tear..hahaha

actually i hate "air mata"..hahaha..
i hate sumone yang keluarkan air mata too..not hate la.. but dislike..
its because, i'm not so strong to look at you... that why popcorn tak suka tengok cerita sedih2 nie... benci la feeling2 macam tu..hehehe.. sebab tu la my "Mr.Right" suka buat saya ketawa and marah je..hehe
so, i'm sorry because main game masa "Mr. Sun" talk..
but i heard everything from you...

i want to be like you..
think like your ways...
have idea like you..
have one prinsip yang kukuh dan kuat untuk diri snd..
bergerak dalam keadaan yang yakin..
tak takut pada bayangan diri..
yeah.. i want to be more and better than you..hopefully..
critical thinking... matang dalam berfikir akan melambangkan kita seorang yang hebat di sisinya jua...
that all from me..
juz only 8 mnt diambil untuk menulis sampai disini..hehehe
nie ke speechless??? hahaha

0 luahan hati mereka:

Post a Comment