rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Jewellery of Mr. and Mrs. Zulkefli

AsSalam...

kehadapan yang berkenaan sahaja...
popcorn menaip nie adalah kerana dengan kehendak diri sendiri..
bukan kerana permintaan adik ku yang manje lagi cutes...
walaupun pada hakikatnya popcorn tahu beliau jealous dengan post sebelum ini..
atau mungkin beliau jealous dengan virus tersebut...hahahaha

orite, first of all... sejak sekian lame melekat di UTM nie.. rase rindu pulak kat family..
yeah, sudah lame, dalam 2 minggu tak jumpe mereka.. hahahaha...
maka post kali nie just nak share siapakah yang popcorn rindu sebenarnya....

Mr. and Mrs zulkefli itu adalah my parents..
siapalah popcorn tanpa mereka :p

sweet kn??? tengok la siapa anak ke2 mereka.. lagi sweet tau :P hahahahaha

ok, yang nie adalah adik bongsu popcorn, ekah namanya..
siapa?? atikah?? haaa.. yang nie baru betol.. ekah name manje yang sesuai dengan dirinya..
korang jangan nak wat sweet panggil ekah juga ye... hahaha


yang nie nama dia cfa... second last la... boleh tahan manje..
tapi bergaya macam akak die kn?? haaa.. tengok la adik sape.. comel tak??
comel sebab ikut akak die yang no 2 tu :p hehe


yang nie memang malas nak cakap banyak..
low profile :p hahaha
bukan yang dirindu yer...


haaa.. yang nie kak fatin erm mungkin jugak penghibur family...
tau kenape?? korang kalau memang ade masalah mulut macam sakit gusi, tulang mulut lari, baru cabut gigi, and segala masalah yang berkaitan dengan mulut,
popcorn nasihatkan janganlah menghampiri dirinya...menderita la kamo nanti...
agak2 tengah duduk dalam train sorang2.. jangan cuba2 untuk bermain message denganny... nanti gelak sorang2 popcorn tak tau la...


so pada sesiapa yang rase nak berkenalan tu..
boleh la yer...
boleh pergi interview dengan penulis blog dulu.. hahahahahahaha

2 luahan hati mereka:

nikilah said...

ehem3,,nk minang ank dara sorg,,hihi,,tp xmau yg ke-2 tu,.,=p

--PopCorn-- said...

hahaha.. ngpe lak? yg ke 2 tu la bgs.. hehehe :p

Post a Comment