rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

me wif coklet....

ASSALAM....

rasanya dah sangat lama tak update blog...
kesibukan diri memang membataskan masa untuk membuka blog..
jauh sekali untuk merapu sorang2...hehe
so, lepas semua perkara dah berlalu..
sekarang masanya untuk rehat2kan diri snd pulak... hehehe

ok, nie nk cerita pasal coklet,
before nie memang popcorn tak berape suka makan coklet.. tapi sejak beberape tahun nie.. minat pada coklet datang dengan tetibe.. hehehe..
sebenarnya coklet nie boleh wat kite rase tenang.. siyez.. tak caye try la sendiri..
mase korang tengah tension, makan coklet sorang2, siyez rase tenang....
jangan la share, nanti korang tension sebab coklet habis cepat plk.. hahahaha..
<>

sebenarnya popocorn nak share ngan korang gambar2 masa pesta coklet yang ade kat UTM,skudai baru2 nie..hehe..
heaven giler bile nampak coklet banyak-banyak macam tu.. hehehe..


ikut hati nak je beli, yela sebab warna purple kan.. warna fav tu...

geramnya...

nie dah jadi macam hiasan untuk perkahwinan kn?? hehehe

nie sesuai untuk kanak2.. dieorang mesti suka sangat kalau dapat nie...

dekat rak nie, penuh ngan coklet tau..

tapi nie je yang popcorn beli.. hahahaha..
tapi yang warne emas tu, best giler!!!

haaa.. kat sini popcorn nak tunjukkan korang camne gula-gula kapas dibaluti coklet.. hehehe
ok langkah-langkahnya adalah.......:

1)pilih gula-gula kapas mengikut citarasa sndiri...hehehe

2)bawak gula-gula kapas yang telah dipilih dan letak dibawah curahan istana coklet.. hehehe
3) selepas itu, masukkan dalam bekas, then bersiap sedialah untuk makan!!! hahahahaha




0 luahan hati mereka:

Post a Comment