rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

not USe aT All

AsSalam..

amaran!!!! erm sape tak nak tau pasal feeling2 popcorn... cepat2 keluar dari page nie.. hehehe
ok la.. berkenaan tajuk kat atas tu.. sebenarnya nk story pasal dapat free call sempene birthday gift dari celcom ari tu... so, tonight is the last day dapat free call.. then tau tak pe jadi?????

sepanjang dapat free call nie.. popcorn tak guna sepenuhnya pun..
ngape? sebab semua orang busy, sakit, ade masalah fon n macam2 la...
tak kesah pun... tapi wat i fell???
ok jom check it out..............


juz cover my face, so u can see my cute smile.. but...... its ok.......
comel kn popcorn punye senyuman?? hahahaha


oit, tak payah sedey2 ke.. no hal la tu!!!! pedehal sedey nie????
setakat ngadu kat nikilah and panjox ley la dieorg paham!!! hahaha

ok i smile!!!!! juz ignore what you fell, nangis??.. buang lam sungai kan.. hehehe
der, tak sweet virus la klo nangis yer???

yeah!! gud gurl... tapi nie still tak really happy.. ingt ape yang berlaku ada hikmah die..
ingat tak popcorn?? ingat tak kat2
panjox tu??????

haaaa.. ingat pun... like that la...
SMILE, AND THE WORLD WILL SMILES WITH YOU...


*macam tak kene je tajuk ngan cerita kan???
ahh.. nie kan blog popcorn.. ikt suke la!!! hahahaha


2 luahan hati mereka:

nikilah said...

hahahaha,.sbr2 ye,,hehe,,tu la,,org suh kol org b4 sleep,xmau,,haha

--PopCorn-- said...

nk jer.. dah die tak nk T_T

Post a Comment