rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

panjox vs. popcorn

AsSalam

Heloowwww wahai rakan2, sahabat2,dan juga kawan2 sekalian...
ok today, popcorn nak story kejadian yang berlaku yesterday... hahaha

sebenarnya semalam popcorn n classmate yang juga merangkap kawan rapat popcorn telah melawat IOI mall yang terletak di KULAI johor,

sebenarnya kalau ikut perancangan awal, kiteorang nak pergi jusco Bukit Indah, nak layan big apple, tapi rancangan bertukar.. maka discus punya discus, conclusion dia IOI mall... dengan bantuan RAY-scandal terbaru panjox, maka sampailah kiteorg kat sane
......kiteorg pergi nak bas berdua je k.... jangan fikir bukan-bukan......

menapak ke sana dengan hajat nak main bowling, kenapa??
nak wat latihan sikit, yelah nanti ada PERLAWANAN BOWLING DENGAN COURSE-MATE popcorn... dah setahun lebih popcorn tak main bowling... mestilah kene belatih kan???


memandangkan kiteorg berdua sahaja,
so perlawanan adalah diantara
popcorn and panjox la...

disebabkan kiteorang wat keputusan last minutes, so tak bawak la stokin...
almaklum lah kiteorg nie seorang pelajar yang genius, kiteorang beli la stokin dekat giant dalam IOI mall tu.. save la sikit kan?? hehehe...
so nanti sesiapa yang tertinggal stokin, tak payah beli dekat tempat bowling tu, kalau dalam mall tu ada gaint, rugikan korang jer... hehehehe :p


orite, lawan punya lawan... makan keputusan keluar lah...
popcorn tak kn tunjukkan keputusan kiteorang kat sini.. mengape??hehehehe
sebab tu adalah rahsia sehingga perlawanan bowling diadakan.. hahaha...

banyak perkara menarik berlaku sepanjang main bowling nie...
gelak tawa sudah semestinya... what the funny thing is bila panjox wat aksi macam dalam video2 yang terdapat lam U-TIUP tu.. hehe... apa aksinya???tetttt... tanya panjox sendiri la... :p


ehem... bukan nak belagak, nie namanya promosi diri sendiri..
sesiapa nak amik popcorn masuk lam group korang masa perlawanan antara LADS nanti boleh la yer...popcorn menang tipis tau lam 2 game nie... hahahahahahaha... panjox sorry yer.. ;p

pape pon.. i really enjoy with panjox...
love u ketat2 la... hehehehe....

4 luahan hati mereka:

panjox said...

well~ i dah bace entry u ni. hamboii. bukan maen u bangga dapat tewaskan i kan? i saje je bg muke kt u. nxt time we lawan baek punyerr.

--PopCorn-- said...

ye ke bagi muke????
asal i nampak muke u mcm tak puas hati jer??
siap bertimpuh ngan bola bowling lagi...
well.. boleh jer nk lawan lagi..
i saje jer tu tak nk tinggal u jauh sangat.. klo i wat u kalah teruk.. kn i kene tinggal pulak.. hahahahahaha :p

panjox said...

weekkk!! itu memang tak bole belahh. aishh. setakat boling.. i selalu lah prektis kat umah. siap gune buah nyior lagi. baru lah perhh gitu. i bagi peluang kat besday gurl. tak leh lah kejam sangat2. nanti dah tak sudi nak kuar dengan i lagi yaww!.tapi pelis lah. nape gambar i dgn stukin jugak yang u pilih. u saje je kan. bikin low market i jer. tu gambar buat wall paper lappy bole la u. bile masuk belog, jatuh lah saham i. heshh.

--PopCorn-- said...

hahaha.. ye ke belatih kat umah??
nanti cuti 4 bulan belatih hari2 yer.. lps nie kite klr main lagi.. tgk perkembangan die mcm mane.. hahaha kembang ke kecut..

gambar u dengan stokin tu sweet la.. cute lagi :P

Post a Comment