rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

virus vs. sweet virus

AsSalam..

haaa.. kali nie nak jadi model pulak... hahaha
picture siapa yang paling cool/comel posing nya??
virus or sweet virus??
vann ixat or popcorn??

1) gaya bersama love....gaya nie bukan menunjukkan keromentikkan ok...
tempat:mid valley KL
tarikh: 16 feb 2010

2) melekat di wall..bukan cicak yer :p
tempat: berjaya time square KL
tarikh: 2 jan 2010

3) model "education & further studies fair" hahaha marah jugak pihak penganjur nanti..
masa melawat tempat nie, sorang pun promoter tak panggil kiteorang untuk promote collage dieorang, mungkinkan kami nampak macam dak form 4??? hehehehehehe
tempat: mid valley KL
tarikh: 12 mac 2011

4) bersama cicak... walaupun popcorn dipakse bergambar dengan cicak nie, tapi still ley senyum,hebat kan?? pelik tol la.. perginya ke aquaria KLCC, tapi gambar ngan cicak.. hehehe gambar dengan ikan ada jer.. tapi tak masuk lam nie..
tempat: aquaria KLCC
tarikh: 15 mei 2011

5) model pokok yang hidup dalam bangunan... masa nie kiteorang jenjalan carik big apple kat mid, lepas tu saje panjangkan langkah masuk lam the garden, tapi kejap je masuk cini.. hehe
tempat: the garden KL
tarikh:20 feb 2010

6) gaya tangan mungkin.. ataupun gaya menceriakan muka..
sah2 popcorn yang terbaik kat cini

tempat: mid valley KL
tarikh: 11 mei 2010

7) kami di taman bunga dalam bangunan... masa nie kat mid ada wat pe tah.. banyak sangat bunga hidup cini.. serius comel giler tempat nie... dah la konsep cam kampung.. comel kot!!
tempat: mid valley KL
tarikh: 3 sept 2010

4 luahan hati mereka:

nikilah said...

like da pic at aquaria KLCc,,hahahahahahaa,,p0p,,i als0 wnt t0 g0 there,,cn u? hihi

--PopCorn-- said...

oh ye ke?? nk pg ek???
orite.. i boleh bawak u.....
nanti mase kite g kem LADS i bawak u pergi sane ok?? tp jgn lupe bawak stdnt card n spend lam rm 20 kot.. hehehe.. mahal der nak masuk lam tu... tapi demi cicak u.. boleh la nk masuk :P

panjox said...

alahaii.. suwitnye.. (sambil 22 tangan atas bahu, mata pandang atas dan mulut nganga sikit) eheh. peace

--PopCorn-- said...

hahaha.. jelez ke panjox?? jgn la macam tu.. hehehe

Post a Comment