rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

MINGGU BELAJAR..hehe...

ASSALAM....

eloo kawan-kawan, ape kabo semua??
sihat tak?? mak ayah cihat tak?? adik-adik pe kabo?? kakak lak?? abang?? jiran-jiran??
hahahaha

ok, camne dengan study week korang?? ok tak??
mesti ok kan?? mesti korang study giler-giler kan?? tapi jangan jadi macam "nie"

popcorn camne?? haaa kali nie popcorn macam malas-malas sikit..hehehe
tak tau la ngape...malas nak study.. tapi gf popcorn selalu jer bagi nasihat.. hahahaha..
siap datang bilik wat sport-check lagi.. adoiii..

erm tadi jiran popcorn yang dua orang tu terjah bilik popcorn..
adoiii malu den.. bilik giler comel..
tapi study week je macam nie.. nie pon bukan lame-lame.. kejap je..
biasenya memang ley main futsal lam bilik popcorn nie..
luas jer.. bersih, kemas.. hahaha.. (ye ker????)


see.. cun jer meje nie.. macam tak study je kan?? hehehe
nie namanya tak ley belajar atas meje sebab tak muat dah nak study kat sisni..haha
masuk je laptop dah rase padat giler.. sbb tu kene study kat lantai.. hehe..

tapi tak de la semak sangat kan?? cume ade bantal-bantal and KISSpi je..
ok pe.. tak de la macam "tokang pecoh" haha...
tapi bende nie berlaku bila popcorn start study jer..
lepas tu.. close!!!

next week first and second paper subjek law...
then, bila dah study law.. NLC, KTN, TnCPA n kamus law wajib ade sekali..
nak muntah bace bahase law nie..
gile senang nak paham!!! tu tak cakap pasal baca case lagi..
respondent, defendant, affidavit, ex parte, inter parte, executor, probet aaarrrggghhh
malas nak sebut semua..


then buat la notes sendiri..
popcorn punye tulisan memang hebat..
tak de nya orang ley faham..
nanti kalau ade yang nak tengok, mesti tanya,
eerrmm nie pe ek?? eh ape nie?? nie .... ek???
haha.. maaf la kawan-kawan.. tulisan popcorn memang comel pun.. hahaha

ok, dah la tu, nak siap-siap makan lak..
lapo la pulok..heheh

hope korang semua enjoy la dengan study week nie..
biarlah dapat kemanisan study.. =)


1 luahan hati mereka:

panjox said...

mak aihh. study kuat wooo. kalu kite penah dgr rumahku, syurgaku..tapi time study week ni, kite tukar sikit ahh, libraryku, tempat tidurku. muahahaha. best of luck dear. do the best!! chaiyok2!!

Post a Comment