rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

REMPIT BERSAMA SARAH ~```~

ASSALAM...

hai kawan-kawan yang jelita dan kacak semua...
hari nie popcorn tak nak berceloteh panjang-panjang..
sebabnya popcorn banyak sangat assignment yang nak kene buat.. nak tolong tak?? hehehe
tak payah la... tak nak la menyusahkan korang semua..

ok.. first of all, tau tak yang popcorn nie sebenarnya takut naik motor???
melainkan ayah popcorn yang bawak la.. tu lain..tau tak??? hahahaha..
tak tau???? hahaha... sian~`'"`~
senang cerita popcorn memang tak berani naik motor ngan orang lain...
sebabnya.. ermmm rahsia~~~ hehehe

tapi hari nie, ade perkembangan sikit.. popcorn talah berjaya merempit dengan panjox...
just pergi sekitar taman U je pun.. ok la tu..
sepanjang perjalanan popcorn dapat rasakan yang panjox nie sangat la berhati-hati..
yela.. die tahu kot orang belakang takut.. hahahaha
jiran popcorn pon terkejut bila tau popcorn merempit dengan si scandal MZ nie..
kiteorang melawat taman U dengan menggunakan motor classmate popcorn..
shahrul namanya tapi kadang-kdang popcorn panggil dia balkis.. sebab nama penuh dia SHAHRUL NOR BALKIS BIN BAKAR.. thanks shahrul..

hehe.. bajet naik motor nie la.. hahahahahahaha

popcorn sebenarnya bercita-cita jugak nak bawak kenderaan sendiri ke UTM nie..
just bawak motor la.. sebab tu lagi senang dan menjimatkan... lagipun kalau pergi kelas better naik bas.. kalau hari-hari biasa memang banyak bas pun.. cuma hujung minggu je la masalah sikit...so kalau fikir memang lebih senang macam tu la...



sekarang nie., popcorn tengah dalam dilema..
ikutkan hati macam malas je nak pergi KOREA..
sebabnya korea bukanlah salah satu negara yang popcorn nak pergi..
so rasa macam agak malas la..
sekarang popcorn dah ada aim tersendiri..
so, nanti kite tangok, pe jadi...
dapat MOTOR ke, dapat pergi KOREA...

1 luahan hati mereka:

panjox said...

patotlah ade gerak hati nak bukak belog mase2 redop gini..rupenye ade org coretkan sumthg suwitt 4 me. makasehh. well, memang i toray bawak moto sebaik mungkin so that you punye impression btambah positif. hopefully maakin positif laa..haha. walaupun ade jugak i terberangan tadi. takpe, next sem you bawak moto, you bawak i pulak. hehe. meowww

Post a Comment