rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

TERSEKSA!!!

ASSALAM

hai kawan-kawan
apa khabar semua??? sihat tak??
harap korang semua sihat...
semalam popcorn tak dapat tidur...
panjang sangat rasa malam semalam..

popcorn tak sihat sebenarnya, selseme and batuk yang teruk...
hidung tersumbat lepas tu tekak kering sebab tak dapat bernafas guna hidung.. sedihnya..


semalam, banyak kali terjaga dari tidur semata-mata rasa tak selesa kat tekak, rasa kering je.. dah la setiap kali terjaga popcorn batuk.. tak dapat baring pulak tu, kalau baring, lagi kuat batuknya, popcorn susun bantal tinggi-tinggi lepas tu popcorn menyandar kat bantal tu sampai la batuk tu berhenti dengan sendiri.. lepas tu tertidur dengan sendiri..
then terjaga lagi sebab benda sama, and batuk lagi.. sampai la pagi...



hmm bila la nak sembuh nie..
kawan-kawan doakan la popcorn cepat sembuh yer...
jaga diri baik-baik ye kawan-kawan..
bye =)


note: kalau tak sihat jangan lupa makan ubat,
jangan minum ais,
makan ubat ikut sukatan,
jumpa doctor,
jangan degil-degil..

2 luahan hati mereka:

nikilah said...

ala,,ksiannyer syg ku btuk2,,jgn DEGIL2 xnk mkn ubt!!

--PopCorn-- said...

heloo.. i dah makan ubat yer... huhu

Post a Comment