rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

memory at A&W

ASSALAM

rasanya macam dah bersarang blog nie kan?? hehe
biasa la baru2 nie popcorn busy sikit dengan kem LAD

so sekarang dah cuti.. horreeeyyy..
popcorn ada sikit picture yang nak share dengan korang masa popcorn pergi kem tu.
kem popcorn bukan yang macam lasak-lasak tu..
popcorn punya kem just jelajah JOHOR n jalan-jalan kat tempat menarik je...
and ada lah dengar ceramah sikit-sikit.. hehehehe

owh ya...korang selalu tak makan fastfood A&W??
sebenarnya popcorn dah lama tak makan kat sane tau..
so masa pergi melaka hari tu.. kitaorag jalan-jalan la kat dataran pahlawan tu..
hebat gak negeri melaka nie.. seronok la jugak jenjalan sana..
tapi popcorn bukan pencinta sejarah.. hehehe maklum la.. SPM sejarah C je.. hahahaha
so popcorn pergi melaka just cari makan and amik gambar untuk buat report KEM LAD popcorn je... tetiba jumpa la dengan A&W nie.. pe lagi.. makan la sepuasnya..hehe...


nie la makanan yang popcorn makan


memandangkan popcorn jalan bertiga,
so nie la mereka-mereka yang membaham A&W tu.. haha

tetapi tak lama selepas tu, sesi bergambar menjelma...
bila menjelma je sesi bergambar nie..
entah macam mana budak 2 orang nie tetiba menjelma.... hahaha

tada.. seee.. kan makin ramai jadinya.. hehehe
diaorang nie sebenarnya makan kat sini jugak.. classmate popcorn jugak
so snap la picture ngan dieorang jugak...

0 luahan hati mereka:

Post a Comment