rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

konon model iklan

ASSALAM

helloo guys...
lame tak update blog..
biasa la, malas nak bukak.. hehehe..
my blog quite boring kan?? haha

so today just nak "koya" sikit...
hari tu saja keluar dating dengan si cinta..
so jalan-jalan la dekat dengan mid, kebetulan masa tu ada pameran..
ape lagi.. terus terjah.. bak kata si cinta tu..
cari barang yang boleh di bawak balik.. hahaha
for example beg.. wakakakakaka...

ok, masa first masuk sana, kitaorang dapat newspapers KOSMO!
so pe lagi, lepas abis jalan-jalan cari kerusi,
konon nak baca la, tapi.. hehehe.. bukan tu yang jadi nya..
bukan ape.. mood nak membaca tak sampai masa tu..
so posing ala-ala model la...

ok nie memang baca betol-betol yer...
belakon sikit jer..


agak-agak kalau hantar dekat KOSMO!
dapat jadi pembaca bertuah tak?? hehehe

pada pendapat popcorn,
KOSMO! ok la jugak,
yela, kadang-kadang popcorn malas baca newspapers sebab
tak de pengisian yang popcorn nak..
sebab tu la boring, kalau dekat UTM dulu, selalu beli newspapers,
tapi sekarang dah tak, nak save katakan
lagipun isi die dah tak best macam dulu..

sekarang dah lewat malam..
so popcorn nak tidur la..
esok nak pergi kerje pulak...
bye kawan-kawan...




0 luahan hati mereka:

Post a Comment