rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

RENTAK HIJAU

ASSALAM..

hai kawan-kawan yang comel n ensem.. hahaha
first of all, nak mintak maaf sebab dah lama tak update blog nie..
malas la nak update.. hehehe..
sekarang popcorn lebih suka baca blog orang je..
tengok orang lain berceloteh pulak.. hehehe..

ok, kali nie popcoen nak bercerita sikit pasal group rentak hijau..
popcorn kagum dengan dieorang..
sebab dieorag mainkan muzik dengan menggunakan bahan-bahan macam
tong sampah, tin, botol kosong, and macam-macam la..
dari bahan-bahan terpakai la..

camne popcorn boleh jumpa dieorang??
hari ahad lepas (12 jun 2011) popcorn ikut ayah popcorn pergi pameran dekat stadium shah alam, bersemperna hari alam sekitar.. ayah popcorn jaga bahagian jabatan meteorologi malaysia.. so bertemakan konsep alam sekitar, sesuailah group rentak hijau nie join kan..

muzik yang dieorang bawak memang best,
elezabeth wong pun ada main dengan dieorang sekali tau..hehehe
and what make me surprised, they come from
SMK Damansara Damai 1
sekolah dekat rumah popcorn,
and sekolah 2 orang adik pocorn yang manje tu..

so i wish, gud luck la kat dieorang,
rupanya selalu la jugak dieorang wat persembahan..
well done for you guys..


nie masa dieorang wat persembahan...

gambar curik2 biasa la..


enjoy giler tengok dieorang main,
cool, relex n fun..


0 luahan hati mereka:

Post a Comment