rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

why??? y?? why?? y??

ASSALAM..

haiii babies...
popcorn baru je baca post kat blog terfaktab
pasal kenapa lelaki mudah bosan by amoi..
mostly what amoi post, mesti popcorn baca punye..

kenapa lelaki jer yang bosan.. hehe..
nop.. perempuan pun ade je yang bosan..
but i don't want to talk about that ok..

so base pada apa yang amoi cakap,pe yang dia nasihat kalau korang rasa bosan,
firstly kalau si dia tiba-tiba tak layan korang,
recall balik ape yang berlaku between you all and then,
kalau si dia terasa dengan korang what you need, say sorry....
yeah sorry... tapi kalau korang tak salah korang mintak maaf ker???
hehehe.. sebab sayang, salah ke tak korang mesti mintak maaf kan??
me??? oh no... did i need to do that?? ego!! hahaha

tapi kalau salah, better mintak maaf la..
jangan cari pasal pulak..

second buat homework pasal si dia,
tapi kalau lecturer bagi assignment baik buat assignment.. hahaha
but kalau korang tahu minat die, bagus la macam tu..
tapi kalau dia dah minat bola... then you tak suka bola..

tak kan nak paksa diri tengok bola kan???
nak cakap pasal bola lagi la...
baik layan novel...
oh seth tan... you romentik la... i suka you la...hahahaha


third bagi kejutan..
hmmm nanti la fikir pasal tu
simpan dulu semua kejutan...
mana tau kot-kot dapat wat kejutan macam perempuan dalam
video the happiest women in the world dapat..hahahaha koyas...

jangan merajuk lama sangat...
eh kalau ngajuk pun ade orang nak pujuk ker???
hahaha.. tak payah explain panjang-panjang...
cakap panjang pun tak guna...
bukan nak dengar pun...
my style.. tak payah cakap...
better senyap,kalau cakap or pujuk pun tak terima.. wat tak tau dah la...
pergi dengar lagu doremon la, lagi best.. hahahaha
tapi confirm hati lu macam gambar kat bawah la.. hahahaha
believe me..



seimbang..
haaa yang nie popcorn suka...ngape??
baca snd pe amoi tulis
"Sebuah hubungan is based on two peoples. Kalau kau dah buat semua perkara untuk elakkan dari dia bosan dengan kau tapi tak berjaya. I think you better back off lah kan. Sebuah hubungan cinta kena seimbang. Kau dah cuba make him keeps interested with you, but if he doesn't shows any positive feedback. Kena lah terima yang probably he's not for you. Harap boleh break up cara aman. Jangan break up end up with stupid arguing."
so kalau nak ikot nasihat amoi nie.. boleh la...

tak tau ngape popcorn letak gambar nie... hahaha..
comel



lelaki, susah nak faham..
banyak rahsia...
misteri...



2 luahan hati mereka:

fulas said...

hahaha...cop...post nie untuk pmpuan ke laki...

--PopCorn-- said...

untuk ppuan.. hahaha..
kalau laki bace.. tujuan die wat sakit hati.. hahahaha

Post a Comment