rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

adikku aCfa

ASSALAM

heloo all cute ladies and not ensem boy.. hehehe
story hari nie pasal adik popcorn..
adik popcorn yang bawah popcorn nie nama manje dia acfa
cara sebut dia a-c-fa.. hehehe
dia dah pergi belajar dah.. rindu pulak kat die.. hehehe
dah takde la nenek nak beleter kat rumah nie.. hahaha..
dah la jauh dia bertapa,
kalau popcorn di hujung selatan semenanjung, dia lak hujung utara semenanjung..
nasib baik la rumah kitaorang kat tengah-tengah selatan and utara...
sebenarnya family popcorn baru je balik dari hantar die...
jom kite tinjau-tinjau gambar yang diambil oloh paparazi ekah.. hehehe

gambar nie popcorn pun tak tau kat mane..
sebab popcorn and akak tak ikot pergi sane...hehe
sebabnya, mula-mula nak jaga si manje sorang tu kat rumah...budak sekolah la katekan..
tapi alih-alih dia pulak pergi ikot.. hahahaha

nie gambar masa hari pendaftaran..
heppy jer dia nie..

nie pulak barang-barang yang dia bawak..
banyak kan?? barang popcorn pun tak de banyak macam nie..hahaha
perfect.. semua ada.. hehehe

nie apa kes pun tak tau..
haaa.. baru popcorn perasan, my mum tu...
baju siap sama colour dengan handbag..terbaik la... hehehe

tekunnya ayah and acfa mendengar..
nie mesti dengar mak berceloteh cakap pasal kemas bilik nie.. hehehe

haaa.. kan dah cakap.. mesti pasal kemas bilik punyer la...

waaa.. sempat lagi begambar dengan teddy die..
nie sapa bagi nie?
ehem-ehem ker?? =p

ok lastly, thanks pada adik bongsu popcorn nie..
kalau takde dia... tak de la gambar-gambar nie...
pada acfa, belajar elok-elok, nanti kalau nak balik,
calling-calling la kak fatin, suruh die tempah and belanje flight.. hehehe
ok jaga diri baik-baik..
daaaaa........



0 luahan hati mereka:

Post a Comment