rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

KE-PENAT-AN

ASSALAM..

hai kawan-kawan..
hari ni popcorn cuti... yeahh off day..
semalam penat sikit.. yelah dah lama tak buat kerja, bila kene buat kerje..
energy habis.. haha.. tapi sempat je tengok transformer lepas habis kerje semalam.. hehe
tapi apa pun, seronok dapat pengalaman baru..
dapat kawan baru.. berinteraksi dengan pelanggan..
dapat belajar benda baru...
and always use english word.. hahahaha
kalau dalam kelas speaking time nak cakap dengan international students and lecturer je..
sekarang nie dekat restaurant belasah je sape-sape.. i like to use english word...
tapi penat bekerje lain..
rest satu malam dah ok, esok pagi dah sihat balik..
segar je rasa.. and body pun rasa macam dah bersedia nak buat karja dah..
nasib baik la time kerje nie, penat die tak macam penat buat field work..
kalau buat field work rase macam nak je masa cepat-cepat jalan.. hahaha
sebab nak pasang alat ukur tu bukannya kejap.. nasib baik my group jenis yang ok..
yang banyak membantu sarah and ezat.. ezat bab ukur tanah ok la.. mempercepatkan kerje...
akak suksis tu lagi best.. hehehe... jenis tak kesah.. like!!!

tapi kalau penat study, nie memang before tidur penat and masa bangun pun penat..
otak letih memikir camne and kenape..
tapi memang serius, kalau banyak fikir, memang penat tahap tak daya la..
ingat lagi masa metrix dulu, lepas exam math..
memang sunyi la kat blok..
semua student tidur petang tu, pergi bilik nie tidur, pergi bilik tu tidur..
penat gile mase lepas jawab math..
lagi gile kalau math+physic memang tidur tak sempat nak doa la.. hahahahahahaha

pape pun, semua kerje yang kite buat mesti kite akan penat kan??
sebab kita habis energy..so tidurlah banyak-banyak..
baru dapat energy balik...
so sesiapa yang bercuti hari nie.. selamat berehat..
and sesiapa yang cuti esok-esok.. selamat bercuti..



0 luahan hati mereka:

Post a Comment