rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

game wat popcorn gile

ASSALAM..

popcorn sekarang tengah gile main game sekarang nie..hahaha
popcorn main game dekat FB..pool live tour
seronok main nie..
tapi tak seronok bila main dengan yang mereka-mereka yang mahir gile..
yela.. asyik kite je kalah..
so kalau jumpa yang pro nie...
popcorn cuma berharap yang dieorang akan buat kesilapan and line die tak ok..
hahahaha nanti secara automatik popcorn yang akan menang.. hahahaha
main jahat???? mana ada...

kat game nie, boleh chat.. so agak2 lawan kita nak menang tu,
kite gangu la dia.. biar dia hilang fokus.. wakakakaka..
tapi popcorn tak buat macam tu la...
malas nak chat, nak main je...
tapi kalau die puji cakap "waaaa nice shoot"
baru la balas.. hahahaha tq...


4 luahan hati mereka:

Fee dAs said...

cambesh je..dlu pna maen kat fb game farmville je.mmg addict gilerr..tp skg da x da.haha

btw,visit ma niw belog -
http://kisahhampagas.blogspot.com/

hehe.tenq :))

--PopCorn-- said...

mmg best pon.. nie seme jngkitan daripad duwe r nie.. hahaha... skrg org dah tak main dah farmville b fishville.. xmencabar dah.. heheehe

owh ye.. blog baru ke???

Fee dAs said...

wa..skg da suke cabaran ar ni ea.bgus ar~ haha xD

--PopCorn-- said...

yup.. hehe.. baru la syok cket..

Post a Comment