rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Energy Saver

ASSALAM...

hai, ape khabar semua???
hopefully sihat saje semuanya..
hari nie bila bangun tidur, popcorn tetiba teringatkan kawan popcorn yang sorang tu...
rindu betul dekat dengan bell sorang tu...

tapi nie bukan cerita yang popcorn nak celotehkan..
memandangkan popcorn nie pencinta alam.. and dah jadi ahli rakan alam sekitar lagi..
mestilah popcorn kene sedaya upaya jaga alam kite dengan kadar yang termampu...

so blog popcorn pun mestilah kene berciri-cirikan pencinta alam...betul tak???
yelah kalau UTM selalu buat Earth Hour, blog popcorn pun nak buat macam tu la...
tapi bukan tak de elektrik terus la...
nie just menunjukkan sokongan kepada penjimatan tenaga...

yeahh.. I'm an energy saving blogger..
macam mana dia beroperasi???
haaa you all kene biarkan 1 minit untuk energy saving memulakan operasi...
nanti die akan jadi gelap...than kalau alihkan mouse barulah dia akan jadi macam biasa semula...


so mana-mana blogger yang nak save energy jugak..
buat la macam nie..
tunjukkanlah sokongan anda pada penjimatan tenaga...
ok popcorn pergi dulu.. daaaa...

0 luahan hati mereka:

Post a Comment