rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Pengumpul Syiling

ASSALAM

hai kawan-kawan, tuan puan and warga dunia sekalian..
terlebilh dahulu popcorn nak tanya, korang suka kumpul syiling tak???

dalam family popcorn ada la jenis yang suka kumpul syiling.. hehehe
sampai berat balang syiling, tapi ade jugak yang suka habiskan syiling ni.. wakakaka...

haaa.. nie la my mum... pengumpul syiling..
memang banyak la syiling mak kumpul...
penuh balang... tapi mak baik, popcorn amik pun tak kesah... hahaha..

selain mak, ayah and akak jugak suka kumpul syiling,
tapi ayah jarang la kumpul... sebab ayah dia selalunya tak main syiling-syiling nie... hehehe
dia pakai kertas yang ringan-ringan je... hehehe
akak lak, die suka kumpul, then nanti dia akan tukar syiling tu dengan duit kertas dekat mak..
sebab tu la kot dia berusaha simpan.. hahaha...

tapi popcorn lak, bukan tak suka nak simpan,
tak sempat nak simpan pun, dah guna.. so camne nak simpan kn?
lagipun, dah ramai dalam rumah nie suka simpan,
popcorn lak suka guna yang dieorang simpan..hahaha
baru la jadi seimbang,hehe..
kite kene la saling menyeimbangi... tol tak?? hahahaha
bagus tak popcorn????



0 luahan hati mereka:

Post a Comment