rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Umur Blog

ASSALAM..

hari nie, popcorn membelek-belek blog kawan-kawan popcorn,
ada sorang kawan popcorn nie dia bercerita yang blog dia dah ramai follower..
and dia jugak cakap yang blog dia dah 3 tahun.. waaa.. lame tu kan..

so popcorn pun terpikir, blog popcorn nie dah berape lame usia dia ye.. hehehe
so popcorn pun cari la.. cari punya cari, dah nak masuk setahun rupanya.. hehehehe
tapi lom cukup setahun la...ada beberapa hari lagi nak masuk setahun..

nie la post popcorn yang pertama..
bila baca balik, oh no... malu pulak.. wakakaka..
yela popcorn jenis yang tak suka baca blog sendiri..
nanti banyak je yang nak komen..
ape punyer blog la.. ,tak menarik langsung la.. hahaha
so nanti proses mengutuk diri sendiri tu akan berlaku, lama pulak tu..
sebab tu la malas nak baca blog sendiri...

sebenarnya popcorn bukannya suka sangat menulis kat blog nie..
popcorn lebih suka baca blog.. so mana-mana blog yang popcorn follow or popcorn aim..
memang popcorn akan baca setiap kali ade new post..
tapi kalau blog tu jenis yang macam blog popcorn. malas je.. lembab je nk boleh update..
memang popcorn pun susah la nak melekat kat sana.. hehehehe...

popcorn ada satu penyakit, popcorn jenis malas nak follow blog orang.. hehehe
tak tau ngape, sebab tu follower blog popcorn tak ramai...
tu pun semua kawan-kawan popcorn je.. hahaha
nak jaga hati popcorn la tu kononnya..hahahaha
tapi kalau blog-blog you all best, popcorn akan bookmarks terus dalam laptop popcorn..

kalau korang ada tau blog-blog yang best, bagitau la popcorn ye,
popcorn pun nak baca gak.. hehehe

ok la, popcorn nak gerak pergi tempat kerje popcorn lak nie..
nak hantar barang-barang..
nanti nak tukar tempat kerje lak.. hehehe
ok, take care semua.. daaaaa...





panjang la pulak,
tadi masa nak menulis takde idea pulak

2 luahan hati mereka:

Hazwan Arif said...

keje dh ke leni?

--PopCorn-- said...

part time je la..
cuti-cuti nie, bosan lak duk umah.. so krje la..
ari tu krje kat kenny rogers..
tapi nie dalam notis bhnti la nie...
dapt krje kat jusco lak..hehehe.. masyuk cket..

Post a Comment