rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

when he wif football

ASSALAM...

heloo guys..
haaa... nie la salah sorang budak yang suka sangat tengok bola,
main bola and macam-macam la dengan bola...
tak tahu la ape yang dia suka sangat dengan bola nie..
tapi tu la minat dia, sangat-sangat berbeza dengan popcorn..
memang tak sehala la...
tapi popcorn tak kesah la..
asalkan dia main bola jangan sampai sakit sane sakit sini..
asalkan dengan main bola dia boleh lupekan dia punye masalah..
asalkan dia tak lupa apa die kena buat, ye cinta?? hehe

hari nie popcorn tak tahu nak buat ape..
so bukak fb die, nampak banyak lak gambar-gambar dia and kawan-kawan
dia tengok bola masa terengganu vs kelantan and malaysia vs taiwan..
sementara dia pergi main futsal nie..
popcorn curik-curik la gambar-gambar dia.. hehehe...


haha.. nie je la popcorn buat,
tak pandai nak buat gempak-gempak..
dah lupe dah cara-cara nak edit gambar,
penat lecturer kat metrix ngajar lam kelas.. hehehe
ok, popcorn pergi dulu ye...
bye.......






0 luahan hati mereka:

Post a Comment