rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

funny group name

ASSALAM..

hai semua kawan-kawan...
sekarang popcorn dah kembali ke UTM...
kembali memulakan pejalanan sebagai student..

orite, hari nie ade satu kelas yang mana diajar oleh seorang pensyarah yang berasal dari Bangladesh...setakat nie nampak macam ok lagi la...
tapi yang lawaknya hari ni,
bila die mintak kiteorang semua create group and namakan group kiteorang..
macam-macam nama keluar...

ianya bermula dengan group name dari group popcorn...
dah la tengah lapar kan.. teringat makanan je..
so kiteorang letak la nama COOL BLOG..

diikuti oleh group cik ha.. PAPA ROTI..
then BIG APPLE
CHICKEN POX
BELACAN CINTA BUDU
SECRET RECIPE
NASI AYAM
CHEQODOG
and the last CHE MEK MOLEX..

tapi xtau ngape group penyakit chicken pox tu tersesat kat situ..hehe
satu je yang berlainan.. tapi ada satu kelainanla..

haha.. nie la die pelajar tahun 3.. hehehe
popcorn terpikir la kan..
macam mana la nanti..
bila dah masuk tahun 4 mesti lagi nakal jadinya.. hehehe..
pape pun, popcorn hepy dengan my classmate...

selamat memulakan sem baru kawan-kawan...
.................bye................


2 luahan hati mereka:

Fee dAs said...

cam best je name cool blog. kalau de org blnje cool blog skg ni pn best gk..haha

--PopCorn-- said...

erk... hmm bile bace tu trs jadi tak best.. hehehehe ;p

Post a Comment