rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

I'm losing one..

ASSALAM...

heloo.. hari nie popcorn malas nak buat intro panjang-panjang..
sebabnya dah berhari-hari jugak la popcorn cuba post entrie nie..
tapi ada masalah sikit.. line kat UTM, skudai nie tak berape elok..
nak mengarang tak ade masalah..
tapi bila nak upload gambar.. lodingnya lame beno..
lame menanti.. popcorn bosan, sampai la sekarang baru selesai upload gambar-gambar nie..

popcorn just nak share gambar-gambar anak popcorn yang
baru-baru ni dah meninggal dalam washing machine...
hal nie terjadi bila popcorn membasuhnya dengan washing machine...
tapi tak tau la macam mane boleh sangkut..
dah la hilang seketika.. cuma butiran kecil sahaja dijumpai..
setelah disiasat, ianya di jumpai di bawah washing machine di bahagian dalam...

dengan bantuan dua orang kawan popcorn..
ianya bejaya dikeluarkan dengan kritikal.. hehehehe

sorry sayang, we are losing one..

butiran kecil yang memenuhi ruang washing machine..

dah tak de rupe dah kan??

kesan koyakan pada badannya...

hmm nie twin die...

after kejadian 14 sept. 2011..



0 luahan hati mereka:

Post a Comment