rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Aksi dalam makmal computer

ASSALAM..

hai, semua.. apa khabar..
hari nie popcorn just nak share gambar-gambar yang popcorn curik-curik masa kelas SMT..
biasa la.. macam-macam ragam classmate popcorn nie...
jom kita tengok

mungkin ini posisi yang dirasakan sesuai untuk fokus dalam kelas... hehehe


walking bloging???hahaha..
adoii.. blog popcorn tak nak pulak die bukak...

game-game..
menjana pemikiran yang lebih kreatif


tidur ke mas?? hehehe
ita?? main pe tu??

ok... this one, totally belakon.. hehehe


biasenya, kalau time presentation macam nie la..
tapi kalau kuliah semua fokus..
lain la klau semua penat..
semua macam nak tidur je..

2 luahan hati mereka:

~KeishahaniYusoff~ said...

aigo0o..yess333....i'm not the one......hehhee

--PopCorn-- said...

hahaha.. anda bernasib baik kerana barada jauh dgn saye,,, hehehe

Post a Comment