rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

ADUHAI KOLEJ 11

ASSALAM..

selamat sejahtera semua kawan2 yang cun and hensem...
dah lame popcorn tak bukak blog, maka banyak gile cerita nak dikongsi..
tapi, nak wat camne kan? popcorn tengah sibuk sekarang, lebih-lebih lagi sekarang tak sihat.. so,terpakse la pilih mane-mana cerita yang paling best..

memandangkan sekarang isu pemilihan bilik bagi mereka yang mendapat kuota pengetua kolej 11 tengah hangat dibincangkan..so popcorn just nak gosip-gosip sikit la ngan korang semua...
hahaha.. jahat kan???? who cares???? :p


ok, first of all, perghh popcorn speaking.. hahaha..
ok2 be serious... apakah isu yang hangat sangat tu?????

ok kita introduce panjang lebar dulu cikit yer... sebenarnya dari awal lagi popcorn ade nampak sedikit kekurangan pada sistem pengurusan kali ini... contohnya:

1)masa mula-mula dapatkan borang untuk isi borang kuota pengetua, caranya dengan mendengar ceramah oleh bakal2 MTM... its ok..at least dapat tau siapa calon yang bertanding dengan lebih dekat... tapi kan, sekarang nie popcorn ade dengar idea yang mengatakan bahawa kuota pengetua akan digantikan dengan sistem isi borang secara online sahaja.. so kiranya tiada kuota pengetua la kn??? cube kite renungkan sedalam-dalamnya.. apa effect kalau benda nie jadi??? confirm cara nie tak ley digunakan lagi untuk memanggil kitorang dengar ceramah kan??? by the way, for sure la aktiviti kolej tak dapat sambutan kan??? sanggup tanggung risiko??? invest beribu-ribu untuk satu-satu program, tapi tak dapat sambutan.. well.... renung-renungkan dan selamat berfikir.. hehehehe

2) pembahagian interview, nama ditampalkan di setiap bilik yang akan di interview...
apa yang telah berlaku, ada 4 bilik yang akan digunakan untuk interview..
dan disetiap pintu bilik-bilik tersebut ada senarai nama-nama mereka yang akan di interview...
apa function papan kenyataan??? tak boleh ke letak satu tempat???
ok fine, nak suruh mahasiswa usaha lebih untuk dapat kuota pengetua...
tapi tak rasa ke cara tu menyusahkan warga kolej, dan pada pandangan popcorn yang hidup di alam yang serba kemodennan ini, banyak benda yang dibuat untuk menyenangkan, kerana bila kita menyenangkan sesuatu, kita tidak akan dapat feedback yang negative... dan nampak sangat ketidak seragaman senarai nama apabila ada bermacam-macam tulisan dan warna print yang berlainan... dari situ dapat detect yang ada lebih dari seorang yang wat kerja.. patut la ade yang tercicir nama...

3) thirdly, cadangan popcron waktu interview perlu dibahagikan mengikut hari dan beberapa nama yang terlibat.. sebab kalau semua students datang pada hari yang sama, apa jadi??? anda jugak yang kelam kabut, anda jugak yang akan dikatakan tidak ada sistem yang bagus.. betol tak??? lagipun kalau ada yang tidak dapat datang pada hari yang ditetapkan, boleh inform awal-awal.. mungkin boleh digantikan dengan hari lain.. rasanya jumlah itu tak la banyak dan menimbulkan masalah besar kan??

4) senarai nama siapa yang berjaya/terpilih untuk kuota pengetua dikeluarkan...
terima kasih kerana memudahkan semua warga kolej untuk mengetahui siapa yang dapat dengan menampalnya pada satu board sahaja..
tapi popcorn dapat tahu, ada mereka yang aktif tak dapat kuota.. camne tu??? yang tak aktif dapat pulak??? tetttt... hahhhh.. jawab!!! hahahahahaha jahat giler popcorn...

5) kenyataan berkaitan pemilihan bilik.. hah!! tak nk cte panjang.. jom kite intai kat bawah...

sebenarnya popcorn ada jugak niat nak bercerita, tapi kan masa tengah usha-usha wall kolej 11 dekat facebook tadi, tetibe ternampak ade someone ni dah wat kesimpulan pasal isu yang terjadi.. jom kite bace...

ok la.. tau korang memang tak nak bace pe die tulis kan? ok2 popcorn tau, korang bukak blog popcorn nak tengok popcorn merapu kan?? ok2 biar popcorn je yang summarizes kan...

ok fisrt, key point die adalah, orang yang sepatutnya dapat keistimewaan untuk memilih bilik mereka pada tahun/sem hadapan tidak mendapat hak mereka kerana berlaku masalah dalaman yang katanya ada pihak telah isi untuk orang lain yang tiada hak istimewa tersebut...
istemewa nie bukan yang cacat tu ok?? hehehe

and the second things, pada 30 march 2011 bersamaan hari rabu, telah dikeluarakn notis bahawasanya mahasiswa boleh memilih bilik yang mereka mahukan untuk sem hadapan..
tapi keadaan dan sistem sangat kucar kacir, and popcorn ada pada waktu itu,
seandainya ada alat untuk ukur tahap sistem tersebut, popcorn just bagi 2.5 bintang daripada 10 bintang... tapi tahniah, anda masih buat kerja anda.. mungkin anda ada alasan tersendiri...
well.. try to reduce you bad system.. woi, kasar nya bahasa!!! well who cares????

so kat bawah nie popcorn ada snap picture mereka-mereka
yang meluahkan perasaan mereka..
yeah, anda ada hak untuk berbuat demikian..
keranan anda nampak apa yang tidak kena disitu...

marah nampaknya...

see.. haaa... kan betol pe popcorn cakap kat atas tadi... tapi takpe, nie luahan dia.. kena la terima..

saya agak bersetuju dengan kata-kata dia... sebab esoknya, ramai mahasiswa yang ada test...
dah la suasana macam beratur nak masuk dalam train KTM masa penumpang balik bekerja...

erk, yang nie dia tak meluahkan perkara berkenaan isu ini, tapi popcorn tengok ianya ada berkaitan dengan sistem pengurusan... hmm camne nie??
tapi kan, popcorn ade join program kolej jugak, dah dapat sijil.. terima kasih...
dapat yang bertanggungjawab ok la kan?? dapat yang tak bertanggungjawab??
camne pulak tu?? marah je wei!!! hahahaha
oh ye... nampak tak dia ade cakap program KELAB yang dia join, dia dah dapat sijil??
haaaa... nampak tak pe kat situ?? hah?? apa???? cakap la kuat sikit.. apa???
tak paham???? alah, tu die macam nak cakap yang pengurusan KELAB tu bagus la...
aish...
well tengok la sape MT die.... hahahahahahahahahahahaha...

kritikan yang panas, namun ianya disulami nasihat...

komen dan pandangan dari orang besar...


haaa... apa pandangan korang??? masalah ini sepatutnya dapat diatasi sekiranya perbincangan,persediaan dan juga strategi yang baik dibuat...
popcorn tak nak komen banyak-banyak... sebab dah ramai yang komen pasal isu nie...
kami mahasiswa ada perasaan, oleh itu kebajikan harus dijaga juga...
siapa kamu tanpa kami, dan siapalah kami tanpa kamu.. kita saling bergantungan..
so, kesepakatan haruslah ade.. jangan la kesepakan pulak yang ada.. hahahahahaaha



peringatan dari warga kolej kepada warga kolej..
mungkin ada maslah dalaman yang tidak diketahui umum...

tapi, masakan pokok bergoyang kalau tiada angin...
oh mungkin bergoyang sebab monyet kot :p
kolej 11 kan banyak monyet...

ok.. nie dia kata-kata maaf dan juga penyelesaian terakhir untuk meredakakaan kemelut ini..
mungkin kata-kata ini boleh menjadi ais kepada sesiapa yang tidak berpuas hati...
insyllah...kita orang baik-baik ni kena bagi peluang kepada mereka
untuk mereka betulkan apa yang salah...
namun diharap peluang ini dapat digunakan dengan sebaik mungkin...

sekarang dah lewat malam..sebenarnya popcorn dah banyak tidur hari nie..
tidur bangun, tidur bangun..ni semua kesan daripada ubat-ubat bagi menstabilkan diri popcorn semula... doakan popcorn cepat sembuh walaupun sekarang popcorn tengah buat gossip...
jahat kan???? but one again who cares??? hahahaha....
ok nite semua....daaaa...



Jewellery of Mr. and Mrs. Zulkefli

AsSalam...

kehadapan yang berkenaan sahaja...
popcorn menaip nie adalah kerana dengan kehendak diri sendiri..
bukan kerana permintaan adik ku yang manje lagi cutes...
walaupun pada hakikatnya popcorn tahu beliau jealous dengan post sebelum ini..
atau mungkin beliau jealous dengan virus tersebut...hahahaha

orite, first of all... sejak sekian lame melekat di UTM nie.. rase rindu pulak kat family..
yeah, sudah lame, dalam 2 minggu tak jumpe mereka.. hahahaha...
maka post kali nie just nak share siapakah yang popcorn rindu sebenarnya....

Mr. and Mrs zulkefli itu adalah my parents..
siapalah popcorn tanpa mereka :p

sweet kn??? tengok la siapa anak ke2 mereka.. lagi sweet tau :P hahahahaha

ok, yang nie adalah adik bongsu popcorn, ekah namanya..
siapa?? atikah?? haaa.. yang nie baru betol.. ekah name manje yang sesuai dengan dirinya..
korang jangan nak wat sweet panggil ekah juga ye... hahaha


yang nie nama dia cfa... second last la... boleh tahan manje..
tapi bergaya macam akak die kn?? haaa.. tengok la adik sape.. comel tak??
comel sebab ikut akak die yang no 2 tu :p hehe


yang nie memang malas nak cakap banyak..
low profile :p hahaha
bukan yang dirindu yer...


haaa.. yang nie kak fatin erm mungkin jugak penghibur family...
tau kenape?? korang kalau memang ade masalah mulut macam sakit gusi, tulang mulut lari, baru cabut gigi, and segala masalah yang berkaitan dengan mulut,
popcorn nasihatkan janganlah menghampiri dirinya...menderita la kamo nanti...
agak2 tengah duduk dalam train sorang2.. jangan cuba2 untuk bermain message denganny... nanti gelak sorang2 popcorn tak tau la...


so pada sesiapa yang rase nak berkenalan tu..
boleh la yer...
boleh pergi interview dengan penulis blog dulu.. hahahahahahaha

virus vs. sweet virus

AsSalam..

haaa.. kali nie nak jadi model pulak... hahaha
picture siapa yang paling cool/comel posing nya??
virus or sweet virus??
vann ixat or popcorn??

1) gaya bersama love....gaya nie bukan menunjukkan keromentikkan ok...
tempat:mid valley KL
tarikh: 16 feb 2010

2) melekat di wall..bukan cicak yer :p
tempat: berjaya time square KL
tarikh: 2 jan 2010

3) model "education & further studies fair" hahaha marah jugak pihak penganjur nanti..
masa melawat tempat nie, sorang pun promoter tak panggil kiteorang untuk promote collage dieorang, mungkinkan kami nampak macam dak form 4??? hehehehehehe
tempat: mid valley KL
tarikh: 12 mac 2011

4) bersama cicak... walaupun popcorn dipakse bergambar dengan cicak nie, tapi still ley senyum,hebat kan?? pelik tol la.. perginya ke aquaria KLCC, tapi gambar ngan cicak.. hehehe gambar dengan ikan ada jer.. tapi tak masuk lam nie..
tempat: aquaria KLCC
tarikh: 15 mei 2011

5) model pokok yang hidup dalam bangunan... masa nie kiteorang jenjalan carik big apple kat mid, lepas tu saje panjangkan langkah masuk lam the garden, tapi kejap je masuk cini.. hehe
tempat: the garden KL
tarikh:20 feb 2010

6) gaya tangan mungkin.. ataupun gaya menceriakan muka..
sah2 popcorn yang terbaik kat cini

tempat: mid valley KL
tarikh: 11 mei 2010

7) kami di taman bunga dalam bangunan... masa nie kat mid ada wat pe tah.. banyak sangat bunga hidup cini.. serius comel giler tempat nie... dah la konsep cam kampung.. comel kot!!
tempat: mid valley KL
tarikh: 3 sept 2010

miss u fren!!!

AsSalam....

haii... di hari yang indah lagi membosankan kerana tiada kerja2 yang membuatkan popcorn kelam kabut dengan assignment ini membuatkan popcorn lebih banyak menghabiskan masa bersama blog ter"cinthe".... tak tau la ngape, rase macam ayat kat atas nie macam pelik je.. maklum la BM A1 masa SPM dulu.. hehehehehehehehehehehe..

semalam ada sorang member popcorn massage tanya khabar popcorn... terharunya..
terus teringat zaman kanak2 bersama rakan2 sekolah yang boleh dikatakan teman bergosip la...
perkara ini telah menyebabkan kejadian sekarang, iaitu mengupdate blog untuk bercerita pasal mereka......hehehe..

gambar ini dirakam ketika berada di rumah popcorn di seberang takir dulu...
waktu nie kiteorg sambut befday mereka2 yang lahir bulan 5 (kalo tak silap la :P )


yang gambar kat atas tu, korang ley tengok jejake2 kacak seramai 7 orang...
yang gambar kat bawah pulak terdiri daripada kami2 yang comel lagi sweet.. hahahahaha
yeah, kami terdiri daripada 14 orang iaitu 7 lelaki dan 7 perempuan....

jom kenal2 ngan dieorang....


mereka adalah pasangan twin.. ayu and ida..
dieorang nie memang rapat giler ngan popcorn.. banyak perkara yang kiteorang buat sesama..
kenal meraka sejak dari darjah 1 lagi tau.. sampai la sekarang kiteorang still contact..
semua pasal mereka popcorn tau, sekali pandang popcorn dah kenal mana satu ayu and mana satu ida... well mereka banyak berjasa dengan popcorn.. popcorn ingat lagi masa form 5 dulu,kiteorg bukan sekelas, tapi selalu jer bersama..ada satu hari tu, cikgu sejarah mintak popcorn hantar buku nota.. mak aih cuak giler.. mana tak cuaknya, dah belajar sampai bab 7/8 tapi nota pocorn yang bab 2 pon lom siap.. die dah siap mintak hantar buku... nasib baik la si ida nie memang jenis rajin.. semua nota dia siap.. so popcorn pinjam la buku dia, then hantar kat cikgu.. hehehe.. thanks dear.. sebenarnya kalo nak bercerita pasal si twin nie.. memang panjang giler la...jadi tak ley la nak cite banyak2...

orite, yang nie popcorn kene cite sesatu..persamaan yang ada pada mereka,
popcorn mula kenal mereka masa masuk sekolah menengah...

ida amira: kenal melalui ayu, dieorang sekelas..remaja yang sangat cute..
soprting habis.. giler2 and lawak.. kalau popcorn balik terengganu die selalu jer akan bersama popcorn, selain ayu ida la.. seronok kawan ngan dia.. banyak tau pasal isu2 semasa..

ain: sekelas ngan popcron masa form 4 and 5..mungkin juga anak murid kesayangan cikgu2 dalam kelas sebab selalu menjadi antara yang top, selain dari popcorn la :p hahahahahahhaha

mimi: juga classmate popcorn masa forn 4 and 5.. teman bergosip masa class sejarah dan juga class lain2.. hahaha.. kalau nak tahu ngape kerja sejarah selalu tak siap.. nie la punca dia..hahaha
selalu wat kerja lain masa cikgu tengah ngajar.. tapi yang popcorn peliknya, kalau exam, die selalu jer skor sejarah.. popcorn gak yang fail.. dam!!!!

siti: kiteorang jadi classmate masa form 1-4... memang banyak la memory bersama...
tapi die skema cket la.. terbaik la.. takde la gile2 macam ayu-ida-mimi-ida amaira...
sebab tu la masa form 5 dia dapat masuk kelas sn1..


haaa.. yang nie pasal mereka-mereka yang nakal pulak..

are-fiq: kenal dari tadika lagi, sekampung ngan popcorn, gaya macam playboy pon ade.. tapi yang pasti hanya mereka yang mengenali saja mengetahuinya.. banyak ciri2 yang ada pada dia wat popcorn kagum ngan dia... seorang anak dan abang yang baik... obius kot... bukan nak promote...

hadi: kenal masa form 4.. dia yang paling muda antara kiteorang semua, budak lompat la katekan.. bukan yang selalu melompat2 tu.. yang langkah kelas tu la.. aish korang nie...
not bad, seorang yang baik.. semua kawan2 popcorn baik lah..

firdaus: kenal masa darjah 1 lagi... hmm camna nak explain pasal die ek?? haaa.. seorang yang manje!!! yeah that right!! pernah ade scandal dengan room mate popcorn masa kat matrix.
rasa2nya dalam ramai2 kawan2 laki popcorn yang ada kat sini, dialah yang paling banyak ambil berat pasal popcorn.. mungkin.. ke berhajat nak jadikan popcorn kakak ipo?? tettt...




fahmi: erm hmmm kenal sejak bile ek?? rasenya dulu dia pernah satu kampong ngan popcorn, tapi tah la, tak sure la.. tapi betol2 kenal masa sekolah menengah la...opss masa sekolah rendah dah kenal la... erkk tah la.. tak sure la... aish!!!

makit: haaa.. kenal masa form 4.. tapi pernah jumpa masa pergi mengaji kat umah ustaz,
tapi mase tu jumpe pon tak tego.. yelah,, niat baik nak pergi mengaji.. lepas ngaji terus balik.. hahahahaha... sekarang die tengah study untuk jadi MA.. jangan jadi MA macam dalam cite zombi kg pisang sudah.. hehehehe :p

farhan: haaa... kenal dari sekolah rendah lagi... banyak tahun sekelas ngan dia.. hensem guy la mase sekolah dulu... hot kot... suke main bola... kalo popcorn ayu n ida pergi latihan kawad PKBM, dia lak pergi latihan bola... tapi dia memang baik.. siyez!!! tak berkira...


anas: haaaa... nie nampaknya macam cikgu sedang berjalan dalam banjir bersama anak murid kesayangan.. ye dia bakal menjadi seorang guru yang bakal membimbing anak2 bangsa.. popcorn kenal dia sejak dari sekolah rendah lagi.. die nie suka gurau/mengate popcorn.. tapi popcorn tak kesah pon.. tu semua wat keadaan jadi makin "ceria".. nasib baik bom tak meletup jer... hahaha..

dah lama kiteorang semua tak berjumpa... erm tapi mungkin tidak mereka..
sebab sekarang nie popcorn je yang tercampak jauh ke selangor...
dieorang kalo barcuti, still ley jumpa. tapi popcorn???? :(((
hope satu hari nanti kite dapat kumpul sesame lagi..
rindu masa2 sekolah dulu...
ok lah sampai cini saje la cite popcorn pasal dieorang... bye semua...

note: gambar2 lam post kali nie merupakan gambar2 yang paling sukar untuk dicari!!
diorang nie terlalu HOT!! sampai nak curi gambar pun susah!! ambil masa kot!!
lagi HOT dari HOT dog.. kebanyakan gambar2 nie popcorn curik dari facebook dieorang..
camne popcorn curik??? haaa.. menuntut la dulu ngan popcorn yer :p

panjox vs. popcorn

AsSalam

Heloowwww wahai rakan2, sahabat2,dan juga kawan2 sekalian...
ok today, popcorn nak story kejadian yang berlaku yesterday... hahaha

sebenarnya semalam popcorn n classmate yang juga merangkap kawan rapat popcorn telah melawat IOI mall yang terletak di KULAI johor,

sebenarnya kalau ikut perancangan awal, kiteorang nak pergi jusco Bukit Indah, nak layan big apple, tapi rancangan bertukar.. maka discus punya discus, conclusion dia IOI mall... dengan bantuan RAY-scandal terbaru panjox, maka sampailah kiteorg kat sane
......kiteorg pergi nak bas berdua je k.... jangan fikir bukan-bukan......

menapak ke sana dengan hajat nak main bowling, kenapa??
nak wat latihan sikit, yelah nanti ada PERLAWANAN BOWLING DENGAN COURSE-MATE popcorn... dah setahun lebih popcorn tak main bowling... mestilah kene belatih kan???


memandangkan kiteorg berdua sahaja,
so perlawanan adalah diantara
popcorn and panjox la...

disebabkan kiteorang wat keputusan last minutes, so tak bawak la stokin...
almaklum lah kiteorg nie seorang pelajar yang genius, kiteorang beli la stokin dekat giant dalam IOI mall tu.. save la sikit kan?? hehehe...
so nanti sesiapa yang tertinggal stokin, tak payah beli dekat tempat bowling tu, kalau dalam mall tu ada gaint, rugikan korang jer... hehehehe :p


orite, lawan punya lawan... makan keputusan keluar lah...
popcorn tak kn tunjukkan keputusan kiteorang kat sini.. mengape??hehehehe
sebab tu adalah rahsia sehingga perlawanan bowling diadakan.. hahaha...

banyak perkara menarik berlaku sepanjang main bowling nie...
gelak tawa sudah semestinya... what the funny thing is bila panjox wat aksi macam dalam video2 yang terdapat lam U-TIUP tu.. hehe... apa aksinya???tetttt... tanya panjox sendiri la... :p


ehem... bukan nak belagak, nie namanya promosi diri sendiri..
sesiapa nak amik popcorn masuk lam group korang masa perlawanan antara LADS nanti boleh la yer...popcorn menang tipis tau lam 2 game nie... hahahahahahaha... panjox sorry yer.. ;p

pape pon.. i really enjoy with panjox...
love u ketat2 la... hehehehe....

not USe aT All

AsSalam..

amaran!!!! erm sape tak nak tau pasal feeling2 popcorn... cepat2 keluar dari page nie.. hehehe
ok la.. berkenaan tajuk kat atas tu.. sebenarnya nk story pasal dapat free call sempene birthday gift dari celcom ari tu... so, tonight is the last day dapat free call.. then tau tak pe jadi?????

sepanjang dapat free call nie.. popcorn tak guna sepenuhnya pun..
ngape? sebab semua orang busy, sakit, ade masalah fon n macam2 la...
tak kesah pun... tapi wat i fell???
ok jom check it out..............


juz cover my face, so u can see my cute smile.. but...... its ok.......
comel kn popcorn punye senyuman?? hahahaha


oit, tak payah sedey2 ke.. no hal la tu!!!! pedehal sedey nie????
setakat ngadu kat nikilah and panjox ley la dieorg paham!!! hahaha

ok i smile!!!!! juz ignore what you fell, nangis??.. buang lam sungai kan.. hehehe
der, tak sweet virus la klo nangis yer???

yeah!! gud gurl... tapi nie still tak really happy.. ingt ape yang berlaku ada hikmah die..
ingat tak popcorn?? ingat tak kat2
panjox tu??????

haaaa.. ingat pun... like that la...
SMILE, AND THE WORLD WILL SMILES WITH YOU...


*macam tak kene je tajuk ngan cerita kan???
ahh.. nie kan blog popcorn.. ikt suke la!!! hahahaha


KissPI

ASSALAM...

haaa.. hari nie juz nak share gambar anak terbaru popcorn.. hehehe
ok yg nie popcorn namakan die KISSPI.. anak ke-6 nie...hehehe
nie hadiah bday dari si DIE...
actually nak suruh papa die yang letak nama tu..
tapi papa die cakap tak tau.. so biar popcorn je letak...

so, lepas 3 hari dapat teddy bear nie, popcorn letak la nama KISSPI..
haaa.. kenape KISSPI ek??
actually KISSPI nie stand for KISS-Papa-Ibu..
wakakakaka... lawak la pulak.. tapi ble dah jadi satu nama macam best lak....
so blasah je la... lagi pon papa die tak kesah.. hehe.. so nie gmbar2 KISSPI...


nie masa mula-mula dapat... comel je berbalut ngan selimut.. hahaha


relax2 kat katil popcorn :p

gambar dari dekat.. hehe.. gemok!! n buncit!!!

ok, nie gambar KISSPI and ibu die... :p



tEddy

ASSALAM...

aii kawan2 semua... ha.. ari nie juz nk show gambar2 teddy yg popcorn ada.. hehehe
nie yg sempat bergambar la.. hehehe.. yg lain, tah kat mane pn tak tau...

actually nie nk lawan nikilah pny bearla hehehe... jgn marah ye yunk.. :p



nie name die mmg teddy.. sekarang ade ngan papa die... =P
ibu die tak jage yg nie.. bg papa jage.. hehe

kiki and kiko
tak tau la ngpe popcorn nama kn dieorg mcm tu...
nie still ade ngan ibu die.. papa die suruh jage..

paah and faah..
n still dun no y letak name tu.. hahahaha
ikot sedap snd jer... yg nie still ade ngan ibu die gak.. kat UTM.. ;p

this smile is from sarah.. so skrng dah cukup setahun umo die.. comel kn??
thanks sarah..

rabbit nie ade lagi.. kat umah.. tak dapat bawak g UTM...
hmm die lembut sgt... tapi telinge die keras.. hahaha
...nie je pic die yg ade...

lupe name die ape.. n tak tau kemane die skrg.. huhuhuhu
nie je gmbar die yg ade... nie pn mase kat mtrix lagi..
daripada seseorg... die smpai ke metrix lam kotak.. hehehe...



gambar tak cntik sbb mase tu fon seme old fesion.. hahaha
tak cnggih lagi :p
mcm la sekarang cnggih.. hahahaha

VIRUS...

ASSALAM...

VIRUS?? haaa.. nk tau sebab pe virus?? hehe.. tu sebenarnya nama yang digunakan oleh popcorn satu ketika dulu.... sekarang dah jadi satu kenangan yg indah.. hahaha... ye la tu...
saya dan die mggunakan nama tu satu ketika dulu.....

dan sebab nama tu la kiteorang bertemu...

VIRUS and SWEET VIRUS..
dia dan saya...

saya rindu dia.... :p


saya

dia

kami

kami

dia

saya
wish we'll be happy together.. amin...

*miss u so much syg... =)