rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Spectacles/Glasses

ASSALAM..

aii.. hari nie popcorn malas nak cite panjang-panjang..
popcorn just nak share minat popcorn.. haha, minat ker?? tett

popcorn sebenarnya tak suka pakai spectacles,
tapi popcorn suke kebas orang lain punye glasses then amik gambar.. hehe

popcorn sebenarnya tak sesuai pakai spectacles nie...
masa sekolah dulu penah pakai, tapi entah kemane hilangnya,
tapi tadi tetibe je terfikir,
"aku nie hari-hari ngadap laptop and buku"
lama-lama boleh rosak mata nie..
lepas tu terus cari gambar-gambar yang pakai spectacles..
camne ye muka masa tue nanti.. hahahaha
''________''

bergaya dengan glasses cik ha (maybe) and panjok


nie panjox punye lagi.. hehe


nie kalau nak kire popcorn punya ley tak?? hehehe
ok, yang nie mr ixat yang punye..


comel x?? macam lalat dah kan?? hahaha
yang nie kak fatin and my adik, ck punye

MINGGU BELAJAR..hehe...

ASSALAM....

eloo kawan-kawan, ape kabo semua??
sihat tak?? mak ayah cihat tak?? adik-adik pe kabo?? kakak lak?? abang?? jiran-jiran??
hahahaha

ok, camne dengan study week korang?? ok tak??
mesti ok kan?? mesti korang study giler-giler kan?? tapi jangan jadi macam "nie"

popcorn camne?? haaa kali nie popcorn macam malas-malas sikit..hehehe
tak tau la ngape...malas nak study.. tapi gf popcorn selalu jer bagi nasihat.. hahahaha..
siap datang bilik wat sport-check lagi.. adoiii..

erm tadi jiran popcorn yang dua orang tu terjah bilik popcorn..
adoiii malu den.. bilik giler comel..
tapi study week je macam nie.. nie pon bukan lame-lame.. kejap je..
biasenya memang ley main futsal lam bilik popcorn nie..
luas jer.. bersih, kemas.. hahaha.. (ye ker????)


see.. cun jer meje nie.. macam tak study je kan?? hehehe
nie namanya tak ley belajar atas meje sebab tak muat dah nak study kat sisni..haha
masuk je laptop dah rase padat giler.. sbb tu kene study kat lantai.. hehe..

tapi tak de la semak sangat kan?? cume ade bantal-bantal and KISSpi je..
ok pe.. tak de la macam "tokang pecoh" haha...
tapi bende nie berlaku bila popcorn start study jer..
lepas tu.. close!!!

next week first and second paper subjek law...
then, bila dah study law.. NLC, KTN, TnCPA n kamus law wajib ade sekali..
nak muntah bace bahase law nie..
gile senang nak paham!!! tu tak cakap pasal baca case lagi..
respondent, defendant, affidavit, ex parte, inter parte, executor, probet aaarrrggghhh
malas nak sebut semua..


then buat la notes sendiri..
popcorn punye tulisan memang hebat..
tak de nya orang ley faham..
nanti kalau ade yang nak tengok, mesti tanya,
eerrmm nie pe ek?? eh ape nie?? nie .... ek???
haha.. maaf la kawan-kawan.. tulisan popcorn memang comel pun.. hahaha

ok, dah la tu, nak siap-siap makan lak..
lapo la pulok..heheh

hope korang semua enjoy la dengan study week nie..
biarlah dapat kemanisan study.. =)


REMPIT BERSAMA SARAH ~```~

ASSALAM...

hai kawan-kawan yang jelita dan kacak semua...
hari nie popcorn tak nak berceloteh panjang-panjang..
sebabnya popcorn banyak sangat assignment yang nak kene buat.. nak tolong tak?? hehehe
tak payah la... tak nak la menyusahkan korang semua..

ok.. first of all, tau tak yang popcorn nie sebenarnya takut naik motor???
melainkan ayah popcorn yang bawak la.. tu lain..tau tak??? hahahaha..
tak tau???? hahaha... sian~`'"`~
senang cerita popcorn memang tak berani naik motor ngan orang lain...
sebabnya.. ermmm rahsia~~~ hehehe

tapi hari nie, ade perkembangan sikit.. popcorn talah berjaya merempit dengan panjox...
just pergi sekitar taman U je pun.. ok la tu..
sepanjang perjalanan popcorn dapat rasakan yang panjox nie sangat la berhati-hati..
yela.. die tahu kot orang belakang takut.. hahahaha
jiran popcorn pon terkejut bila tau popcorn merempit dengan si scandal MZ nie..
kiteorang melawat taman U dengan menggunakan motor classmate popcorn..
shahrul namanya tapi kadang-kdang popcorn panggil dia balkis.. sebab nama penuh dia SHAHRUL NOR BALKIS BIN BAKAR.. thanks shahrul..

hehe.. bajet naik motor nie la.. hahahahahahaha

popcorn sebenarnya bercita-cita jugak nak bawak kenderaan sendiri ke UTM nie..
just bawak motor la.. sebab tu lagi senang dan menjimatkan... lagipun kalau pergi kelas better naik bas.. kalau hari-hari biasa memang banyak bas pun.. cuma hujung minggu je la masalah sikit...so kalau fikir memang lebih senang macam tu la...



sekarang nie., popcorn tengah dalam dilema..
ikutkan hati macam malas je nak pergi KOREA..
sebabnya korea bukanlah salah satu negara yang popcorn nak pergi..
so rasa macam agak malas la..
sekarang popcorn dah ada aim tersendiri..
so, nanti kite tangok, pe jadi...
dapat MOTOR ke, dapat pergi KOREA...

TERSEKSA!!!

ASSALAM

hai kawan-kawan
apa khabar semua??? sihat tak??
harap korang semua sihat...
semalam popcorn tak dapat tidur...
panjang sangat rasa malam semalam..

popcorn tak sihat sebenarnya, selseme and batuk yang teruk...
hidung tersumbat lepas tu tekak kering sebab tak dapat bernafas guna hidung.. sedihnya..


semalam, banyak kali terjaga dari tidur semata-mata rasa tak selesa kat tekak, rasa kering je.. dah la setiap kali terjaga popcorn batuk.. tak dapat baring pulak tu, kalau baring, lagi kuat batuknya, popcorn susun bantal tinggi-tinggi lepas tu popcorn menyandar kat bantal tu sampai la batuk tu berhenti dengan sendiri.. lepas tu tertidur dengan sendiri..
then terjaga lagi sebab benda sama, and batuk lagi.. sampai la pagi...



hmm bila la nak sembuh nie..
kawan-kawan doakan la popcorn cepat sembuh yer...
jaga diri baik-baik ye kawan-kawan..
bye =)


note: kalau tak sihat jangan lupa makan ubat,
jangan minum ais,
makan ubat ikut sukatan,
jumpa doctor,
jangan degil-degil..