rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

fun and enjoy

ASSALAM...

28 mei 2011, keluar jalan-jalan dengan akak and adik-adik,
dari pagi sampai la petang, seronok puls penat.. hehehe
lunch, makan eskrem, main bowling, amik gambar ( vann ixat is a photographer ) hehe.. and dieorang pergi tengok wayang.. sambil-sambil dieorang tengok wayang popcorn and vann ixat pergi makan donat.. makan makan and makan,, hehehe

suke beno gmbo ngan korok tu.. hahaha

kapal blackbeard

haaaaiiiii... hehe


da one who has makan eskrem yang banyak..
and olso orang yang berbelanje banyak.. hahaha.. thanks =)

kami anak-anak en zul and kak lah hehe

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

ASSALAM

aii.. hari nie nak komen pasal movie pirates of the caribbean on stranger tides..
bagi popcorn cerita nie best..hehe.. dah memag popcorn minat cite nie..
memang la best kan?? tapi seikhlasnya popcorn cakap cite nie bestla bagi popcorn..
ada aksi, lawak dan tak membosankan...

picture-picture ka bawah nie gambar masa popcorn snap kat midvally..

kapal blackbeard kat mid

kawasa nie dah jadi macam muzium dah.. hehehe

my pirates :P

nie la harta karun

da picture i like most

bersama teng.......

ehem.. hahaha

no komen :p

me n u

nie photographer bagi gambar2 kat atas.. hehehe
thanks coz become me as a model for a second..


memory at A&W

ASSALAM

rasanya macam dah bersarang blog nie kan?? hehe
biasa la baru2 nie popcorn busy sikit dengan kem LAD

so sekarang dah cuti.. horreeeyyy..
popcorn ada sikit picture yang nak share dengan korang masa popcorn pergi kem tu.
kem popcorn bukan yang macam lasak-lasak tu..
popcorn punya kem just jelajah JOHOR n jalan-jalan kat tempat menarik je...
and ada lah dengar ceramah sikit-sikit.. hehehehe

owh ya...korang selalu tak makan fastfood A&W??
sebenarnya popcorn dah lama tak makan kat sane tau..
so masa pergi melaka hari tu.. kitaorag jalan-jalan la kat dataran pahlawan tu..
hebat gak negeri melaka nie.. seronok la jugak jenjalan sana..
tapi popcorn bukan pencinta sejarah.. hehehe maklum la.. SPM sejarah C je.. hahahaha
so popcorn pergi melaka just cari makan and amik gambar untuk buat report KEM LAD popcorn je... tetiba jumpa la dengan A&W nie.. pe lagi.. makan la sepuasnya..hehe...


nie la makanan yang popcorn makan


memandangkan popcorn jalan bertiga,
so nie la mereka-mereka yang membaham A&W tu.. haha

tetapi tak lama selepas tu, sesi bergambar menjelma...
bila menjelma je sesi bergambar nie..
entah macam mana budak 2 orang nie tetiba menjelma.... hahaha

tada.. seee.. kan makin ramai jadinya.. hehehe
diaorang nie sebenarnya makan kat sini jugak.. classmate popcorn jugak
so snap la picture ngan dieorang jugak...