rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

I'm losing one..

ASSALAM...

heloo.. hari nie popcorn malas nak buat intro panjang-panjang..
sebabnya dah berhari-hari jugak la popcorn cuba post entrie nie..
tapi ada masalah sikit.. line kat UTM, skudai nie tak berape elok..
nak mengarang tak ade masalah..
tapi bila nak upload gambar.. lodingnya lame beno..
lame menanti.. popcorn bosan, sampai la sekarang baru selesai upload gambar-gambar nie..

popcorn just nak share gambar-gambar anak popcorn yang
baru-baru ni dah meninggal dalam washing machine...
hal nie terjadi bila popcorn membasuhnya dengan washing machine...
tapi tak tau la macam mane boleh sangkut..
dah la hilang seketika.. cuma butiran kecil sahaja dijumpai..
setelah disiasat, ianya di jumpai di bawah washing machine di bahagian dalam...

dengan bantuan dua orang kawan popcorn..
ianya bejaya dikeluarkan dengan kritikal.. hehehehe

sorry sayang, we are losing one..

butiran kecil yang memenuhi ruang washing machine..

dah tak de rupe dah kan??

kesan koyakan pada badannya...

hmm nie twin die...

after kejadian 14 sept. 2011..



funny group name

ASSALAM..

hai semua kawan-kawan...
sekarang popcorn dah kembali ke UTM...
kembali memulakan pejalanan sebagai student..

orite, hari nie ade satu kelas yang mana diajar oleh seorang pensyarah yang berasal dari Bangladesh...setakat nie nampak macam ok lagi la...
tapi yang lawaknya hari ni,
bila die mintak kiteorang semua create group and namakan group kiteorang..
macam-macam nama keluar...

ianya bermula dengan group name dari group popcorn...
dah la tengah lapar kan.. teringat makanan je..
so kiteorang letak la nama COOL BLOG..

diikuti oleh group cik ha.. PAPA ROTI..
then BIG APPLE
CHICKEN POX
BELACAN CINTA BUDU
SECRET RECIPE
NASI AYAM
CHEQODOG
and the last CHE MEK MOLEX..

tapi xtau ngape group penyakit chicken pox tu tersesat kat situ..hehe
satu je yang berlainan.. tapi ada satu kelainanla..

haha.. nie la die pelajar tahun 3.. hehehe
popcorn terpikir la kan..
macam mana la nanti..
bila dah masuk tahun 4 mesti lagi nakal jadinya.. hehehe..
pape pun, popcorn hepy dengan my classmate...

selamat memulakan sem baru kawan-kawan...
.................bye................