rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

kembali menulis

ASSALAM..

hai, sekarang popcorn dah lama tak bukak blog...
lama sangat... sebabnya popcorn tak dapat bukak blog nie..
then sekarang popcorn dah dapat bukak semula..hehe

sebenarnya masa popcorn tengah taip sekarang nie,
tak de idea pun yang ada dalam kepala nie...
tapi popcorn tetap nak update blog jugak..

so topic kali nie... "kembali menulis" hahaha
macam pelik je tajuk die.. tapi biar la, malas nak pikir....
sebenarnya 2 hari lepas befday my darling (pergh, darling tu... :p)
so HEPPY BUFDAY SAYANG...

tahun nie agak berlainan dengan tahun-tahun sebelum nie...
masa bufday dia kali nie, kiteorang tak dapat luangkan masa..
hanya dengan sekeping message wish untuk dia je...
buat masa sekarang popcorn and dia sangat busy, so tak dapat luang masa sama-sama..
sorry dear...

hmm tapi kat cini pocporn ada edit-edit gambar dia...
at least I do sumting for him.. walaupun tak besar kan..
sorry.....


gambar-gambar nie diamik masa popcorn keluar dengan dia..
tak larat nak edit banyak-banyak...
nie je yang sempat.. tu pun simple je...

ok la.. akhir kata pocporn nak cakap yang
POPCORN DAH DAPAT BUKAK BLOG SEMULA... haha..
nanti popcorn update bende merapu lagi ye...
daaaa.......