rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Site Visit - Sg. Pinggan

ASSALAM

Haiii.... sebelum popcorn post entries ini..
tarikh last entries sebelum entries ini ialah pada tarikh 24 nov.
dan hari nie dah 31 dis... hmm agak lama jugak la kan popcorn tak bukak blog nie..
ianya disebabkan popcorn busy dengan assignment yang bertimbun-timbun malah tidak berkesudahan.. lepas tu, habis je assignment terus study week..

so biase la, study week nie macam ade je mase terluang je nak update blog.. hahaha..
tapi kali nie juz nak update gambar-gambar yang popcorn ambil masa turun padang buat assignment hari tu..popcorn turun padang tu sebab nak cari maklumat kat kawasan sg. pinggan untuk buat pelan sebenar kawasan tu....guna autocad and arcview..
kalau nak tau, hanya disebabkan assgmnt ini la popcorn tak tidur malam and tak de mase yang sempurna setaip hujung minggu.. hahaha... tapi paling menyedihkan,pengakhiran assignment ini sangat mendukacitakan...hal tu biarlah menjadi rahsia student class kami.. hehehe...


jumpa ketua kampung untuk dapatkan maklumat kawasan 7 mukim sg. pinggan

kebetulan masa kami pergi jumpa ketua kampung tu, semua orang kampung tengah gotong- royong, so ambil la gambar dengan penduduk kat situ.. buat kenangan.. hehehe

nie pulak ketua kampung sebelah.. kiteorang jumpa dia pun sebab nak ambil maklumat..tapi pakcik nie lawak gile.. hahaha.. ade je idea nak melawak..

groupmate popcorn..
piqa n fatin...cantikkan kawasan nie...
nie tanaman kontan... dieorang tanam nenas..
ni pun groupmate popcorn..
mas and yat..