rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Aidilfitri Kami 2012

Assalam...
selamat hari raya
maaf zahir dan batin..

hope raya kali nie lebih bermakna buat korang semua..
walaupun raya tahun ni tanpa seorang sahabat yang kami sayangi..
tapi kami selalu mendoakan agar dia tenang disana..
kami semua sentiasa mendoakan kamu sahabat.. 

luv u oll...








Nur Lembah Pangsun - Reka Cipta


ASSALAM

nie gambar masa mempersembahkan product reka cipta dari barang terbuang yang dijumpai semasa trekking, dari bahan-bahan tu setiap ahli kumpulan kene reka cipta product masing-masing untuk dinilai oleh pensyarah-pensyarah dan jugak abang hezul..
nama-nama kumpulan kat bawah nie bersempena dengan tajuk assignment EIA kiteorang


menanti untuk mempersembahkan product masing-masing

presentation pertama dari group AUSTRALIA, geng hutan hangus tebakar wat da best dari group nie,topi yang besar tu.. comel and menarik
(nasrul. suzi, azi, piqa, ros)

group nie ada banyak sangat product bahan terbuang dieorang, hehehe
boleh dipelbagai gunakan, sumpit la, botol minuman la, seruling la, macam-macam lagi la..
(shiela, fang, spark, ct, ana)

this time for afrika.. hehehe
group AFRIKA nie memang kreatif, kapal hiasan yang dieorang buat nie memang comel and unik, tapi tak de gambar dekat pulak.. sorry...
(hani, yuen, zubai, ila, fatin)

product dari group nie kapal
(ray, mas, syuk, ira, fara)

group JEPUN yang menjual producT TERAGUNG dieorang hahaha
jam teragung yang wujud di alam fantasi dieorang.. hehehe
(sarah, yat, yan, sri, umpi)

ehem, nie group SOMALIA, haha.. and ade sorang dak somalia tu.. hehehe
kiteorang wat rak serbaguna, yang boleh digunakan dengan pelbagai cara dan keadaan.. hehehe
(shahrul, loon, abas, jue, akilah:popcorn, zati)

group merapi meneluarkan product topi jawa, hahaha tah betul ke tak tak sure, skirt orang asli (hahahaha), hiasan gantung
(alip, ita, azi,ida, leya)

nie group ACHEH, alat reka cipta dieorang seperti yang terpapar dalam gambar.. hehehe
kapal, gitar, hanger, alat hiasan dan papan tanda
(ezat, kak ida, teha, amni, cik ha)

group LAOS nie lawak gile.. tapi sayang, video die tak leh upload kat cini pulak...
barang reka cipta yang dieorang buat ialah pasu bunga, ketupat, erm hmm pe tah, kasut yang buat dengan tempurung kelapa, and penyapu daripada botol air mineral.
(harith, qam, aini, herry, alina, mat yie)


Nur Lembah Pangsun - Trekking (Tinjau Alam Sekitar)


ASSALAM...
ni gambar sekitar lembah pangusn hari ke-2 untuk EIA camp with all my classmate..
aktiviti meninjau alam sekitar sambil buat assignment..
tapi pape pun camp nie memang terbaik.. coz enjoy gile mase kat cini..


before memulakan perjalanan, wat aerobic lu, pastu nyanyi lagu
negaraku and lagu UTM (keunggulan terbilang) ramai-ramai


ok, nie masing-masing duk lam group masing-masing, discus strategic camne nak kumpul data dari perjalanan yang panjang, hehehe..


muka-muka ceria yang baru melangkah..
by da way nie dah kene tinggal nie..

hehe.. posing lu kejap..


di puncak bukit, rehat-rahat, mandi-mandi and memulakan operasi cari bahan untuk assignment..and kawasan nie banyak gile pacat!!!

abis cara ngelak dari kene pacat, tapi akhirnya melekat jugak sekor.. aishhhh...

see you kat post seterusnya...