rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Nur Lembah Pangsun - Trekking (Tinjau Alam Sekitar)


ASSALAM...
ni gambar sekitar lembah pangusn hari ke-2 untuk EIA camp with all my classmate..
aktiviti meninjau alam sekitar sambil buat assignment..
tapi pape pun camp nie memang terbaik.. coz enjoy gile mase kat cini..


before memulakan perjalanan, wat aerobic lu, pastu nyanyi lagu
negaraku and lagu UTM (keunggulan terbilang) ramai-ramai


ok, nie masing-masing duk lam group masing-masing, discus strategic camne nak kumpul data dari perjalanan yang panjang, hehehe..


muka-muka ceria yang baru melangkah..
by da way nie dah kene tinggal nie..

hehe.. posing lu kejap..


di puncak bukit, rehat-rahat, mandi-mandi and memulakan operasi cari bahan untuk assignment..and kawasan nie banyak gile pacat!!!

abis cara ngelak dari kene pacat, tapi akhirnya melekat jugak sekor.. aishhhh...

see you kat post seterusnya...


2 luahan hati mereka:

nikilah said...

yey! bez sgt main air kat air terjun ni,,
haha paling lawak, mlekat jgk sekor pacat yg degil kat betis! huh

--PopCorn-- said...

haha.. seme pakat duk bawak balik pacat je la.. hehehe

Post a Comment