rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Melakar Memory di Masjid Abu Bakar JB

 ASSALAM

hmm after habis exam last month, my classmate and i saja jenjalan create memory bersama..
yela dah last bersama... 
so kiteorg pg la Masjid Abu Bakar JB,
actually kiteorg nak pg Taman Istana yang sebelah masjid ni..
tp skrg tengah dinaiktaraf.. so buat sementara waktu ni ia ditutup.. 

memandangkan waktu tu matahari baru terbit, 
kiteorg breakfast la kat cini, 
di blakang masjid, di depan pmandangan laut and singapura.. 
waaahhh.. memang terbaik la... =)


 nenek ni sibuk btol die... dah macam mak layan anak2.. hahaha
sibuk duk uruskan makanan yang ada... 
and makan paling banyak.... hahahaha


 ok, time ni popcron yang snap picture.. <3 p="">


duk seberang singapo je la ye semua... hehehe
nak wat camne, akhir2 sem mmg poket kering la semuanya... hahaha

last, after breakfast kiteorg pg The ZOn, kawasan bebas cukai kat JB..
biase kawasan ni malam la meriah... tapi meriah dengan Teeeetttttttt..
sebab cini banyak club.. 
for me kalau pg cini nak borong chocolate tu boleh la.. hehe
hehe, ni my best fren.. syok jalan ngan die.. 
bile la dapat klr ngan gadis nie lagi.. hehe.. miss u.. 



Date: 16 jun 2013
Location: JB, Msia




0 luahan hati mereka:

Post a Comment