rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Percutian Ke Beijing : Tiananmen Square, Forbidden City

ASSALAM... 
hmm lama sangat rasanya tak bukak blog ni... 
biasa la kan.. dah final year...  maka, kesibukan membataskan segalanya,
last post b4 post ni pasal hari raya, tp next week dah nak masuk bulan posa dah..
memang lama sangat la tinggalkan blog ni...hehe hampir setahun kot..

so banyak la story yang tersimpan ni.. hehehe
so ni first post untuk tahun ni.. 

gambar ni diambil 31 jan 2013, masa ni jenjalan sambil buat kerje dengan classmate under 
GLOBAL OUTREACH PROGRAM.. thanks UTM coz support kiteorg, n thanks jugak pada IRDA atas sponsor untuk kami...

kat bawah nie gambar2 yang diambil di 
Tiananmen Square
Forbidden City



 with my classmate n 2 org senior..

 my best fren, sarah


screan besar kat belakang tu kalau letak gambar kite syok jugak.. hahahaha



 ok, ni dalam forbidden city, time ni snow baru je turun...