rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Outing_Geng Sekolah- Feb 2014

Assalam

throw back  last week outing.. 
spend time with my best friend, the one  paling sporting that i ever have.
seriously I got so much fun with u all guy...








dapat jumpa sebulan sekali pun dah boleh buat hepi gilerr.. 
zaman dah berubah..
dah bukan macam zaman sekolah,
 yang selalu boleh  jumpe after class.. 
yang dalam kelas pun siap boleh buat sesi gossip2 gurl..
leni, nak nampak lubang hidung pun susah..
semua busy dengan kerjaya masing2. 


hope we can spend lot of our time together.. 
thanks god coz give me this time and lovely friend like them.. 
love u all damn much.. 



p/s:
ayu, ida and hadi..
ak curi beberape keping picture form ur instagram... hehehe..

Welcome, Muhammad Darwisy Redza

ASSALAM

haii... post nie special untuk my sayang, 
MUHAMMAD DARWISY REDZA.. 

welcome to our family..
because of u,  i dapat pangkat MAK NGAH.. hehe


Darwisy
5 Nov 2013 
3.2kg
Hospital Pusrawi, KL







congrats to my sis and my brother-in-law
after this, bagi ramai lagi anak buah kat mak ngah yer.. 
hehehe..

Lupa Password


ASSALAM..

waaa... sesungguhnya telah lama aku mengetepikan aktiviti membolok di blog sendiri... hehehe
sebabnya??


aku LUPA PASSWORD ok!!!! hahaha..





 nampak tak ape maksud tersirat dalam hal ni??
aku dah makin tue!!! ok fine!!

hopefully after this tak lupe lagi la.. hehehe


p/s:

dah lame tak menulis so lost of idea... 
bye...